DSC_2912_Fotor

DSC_2898_Fotor

DSC_2904_Fotor_Fotor

Bestämde oss för att unna oss en supermysig långlunch på Ralph Laurens restaurang Ralph’s i Saint Germain idag då både jag och Molly hört så mycket bra om det.

Vi var dock lite oroliga att vi inte skulle få ett bord när vi var påväg dit då alla hela tiden sagt åt mig att man måste boka det veckor eller till och med månader i förväg för att det alltid är busy och fullt, men vi gick princip bara dit och fick ett bord direkt så det var ju inga som helst problem. Nu kom vi ju iofs uppklädda och fixade så det kanske hade med det och göra också 😉

DSC_2900_Fotor

DSC_2835_Fotor

DSC_2825_Fotor

Vilket fall så hade vi det så himla trevligt trots att det var lite overpriced… Men som jag sagt tidigare så lägger jag gärna pengar på luncher och middagar på exklusivare ställen då jag ser det som en upplevelse/ aktivitet.

DSC_2831_Fotor

När vår otroligt trevliga och gulliga servitör kom fram med en skål av det här kollade vi frågande på varandra. VAD ÄR DETTA Liksom? Men vet ni vad det var då? Friterade oliver! Hur roligt? Har aldrig hört om något liknande men tycker det är så roligt när restauranger går lite utanför boxen och överraskar en med en sådan grej som snacks innan maten.

dsc_8045_Fotor

Sen beställde vi in ett varsitt glas champagne för att fira att vi äntligen är i Paris. Jag och Molly har nämligen länge pratat om att åka hit tillsammans på en mysig och lyxig tjejweekend.

DSC_2861_Fotor_Fotor

DSC_2856_Fotor

Till varmrätt blev det sedan lax för min del och Molly beställde en hamburgare med pommes som var to-die-for! Maten var jättegod men man går ju inte till Ralph’s för det på menyn utan dit går man ju mer för att det är otroligt mysigt, helt fantastisk service och för att det är just Ralph Laurens restaurang.

Vi hann inte exempelvis inte ens be om en filt innan en av servitörerna kommer springandes med en varsin Ralph Lauren pläd som var superfina till oss.

DSC_2889_Fotor

DSC_2885_Fotor

DSC_2875_Fotor

Sen började det regna lite så då flyttade vi in och tog en varsin kaffe som vi fick in med jättesöta och riktigt smarriga karamell-popcorn vilket var ännu en rolig och udda grej som vi uppskattade att restaurangen bjöd på till kaffet.

DSC_2882_Fotor

DSC_2881_Fotor

Hur tempting ser inte karamell popcornen ut att vara?

DSC_2895_Fotor

dsc_8067

white-79

Skulle verkligen rekommendera er alla att besöka Ralph’s om ni besöker Paris. Servicen var verkligen on point och själva restaurangen är otroligt charmig. Både innegården och inomhusdelen är supermysig. Tipsar om att gå dit på lunch och sedan köra middag på Hotel Costes då de har en mysigare innegård och restaurang för middagar enligt mig.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna