DSC_3487_Fotor

DSC_3506_Fotor

Okej gänget, idag har vi shoppat och vi har inte shoppat vad som helst utan både jag och Molly har investerat i en varsin drömväska från Chanel. Vilken tänkte jag visa er snart men så länge tänkte jag guida er genom köpet…

DSC_8420_Fotor

Först kände vi och klämde på en massa väskor, testade, fotade och hade oss. Molly var ute efter en klassisk och jag efter en boy. Därefter frågade expediten om vi ville ha något att dricka varpå vi tog en kopp te och en kopp kaffe.

DSC_8409

Sen skickade vi bilder till några kompisar, Molly kollade en extra gång med mamma och så funderade vi lite till…

DSC_3456_Fotor

Sen bestämde vi oss för att unna oss.. Man lever bara en gång och ”det kommer alltid nya pengar” sa jag och fnissade. Bästa mottot att leva efter… Skämt å sido så tycker jag både Molly och jag är så värda en fin varsin väska, vi jobbar hela tiden och vi lägger ner så otroligt mycket tid, tanke och energi på våra bloggar och sociala medier.

DSC_3460_Fotor

Det är få saker som känns så bra som att unna sig en Chanelväska för pengar man självt har jobbat ihop tycker jag. Det är rätt mäktigt faktiskt.

DSC_3548_Fotor

Sen gick vi över till L’Avenue och firade våra väskköp med våra favoritdrinkar. Min är Moscow Mules och den är helt AMAZING på L’Avenue och Mollys är Bellini och även den var riktigt god. Vi var så glada över våra investeringar och ingen av oss kunde sluta le.

Vi tog även i hand på att vi ska åka till Paris en gång om året och unna oss något fint. För det är verkligen något speciellt med att köpa sig fina saker i Paris, håller ni inte med?

DSC_3521_Fotor

Senast överförda4

För alla er som frågat på Snapchat under dagen så kommer min sjukt snygga top som jag verkligen ÄLSKAR härifrån (klick!!!!!) – adlink

DSC_8505_Fotor

DSC_3518_Fotor

Eftersom att vi bara beställde in en varsin drink så blev servitrisen lite sur på oss tror jag men vi var inte hungriga och jag ville verkligen visa Molly L’Avenue eftersom att jag tycker det är så mysigt att sitta där och stirra sig blind på alla chica människor och supermodeller.

När jag gick iväg på toaletten tappade jag nästan hakan över hur mycket snyggt folk det alltid är på det här stället alltså och inte bara det, rätt som det var så såg jag att 5-6 paparazzis sprang efter någon och fotade. Jag hann inte se vem det var men han eller hon gick också in på L’Avenue såklart! Tvärs över gatan var det även en modevisning på Dior så där var det också fullproppad med fotografer och folk i hopp om att se ett känt ansikte.

DSC_3578_Fotor

DSC_3607_Fotor

Köpte även en liten fin sak till mig själv inne på Hermés som jag suktat lite efter som jag kan visa er sen. Åh, det har verkligen varit en helt perfekt dag idag. Jag har haft det så mysigt. Paris är fantastiskt!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna