DSC_3041_Fotor

DSC_3043_Fotor

Eftersom att vi bor så himla trevligt på Splendid Etoile med den mest magiska balkongen någonsin (den går runt hela rummet ända bort till badrummet och Triumphbågen syns från vartenda fönster), så bestämde vi oss för att köpa med oss lite snacks på mataffären och äta hemma i hotellsängen.

DSC_3021_Fotor

Jag slängde på mig min nya skjorta ifrån det L.A baserade märket Rails och så traskade vi bort mot den lilla matbuikten som låg ca 100 meter bort i förhoppningen om att vi skulle hitta någorlunda hälsosamma saker att äta.

DSC_3005_Fotor

De blev lite färskpressad juice som man roligt nog fick pressa själv i en maskin i butiken, brieost, crackers, grekisk yoghurt, hummus, frukt och nötter. Vi lyckades med andra ord rätt bra trots att det mesta vi såg var croissanter, nutella och färdigmat.

DSC_3010_Fotor

Mollsan <3

Documents12

Alltså hur mysigt bor vi inte? Det känns så franskt och varje gång jag ligger här i sängen och bloggar och sneglar ut genom fönstret så fylls jag av lugn och harmoni. Paris är verkligen en stad som gör mig lugn för här är det liksom inte stressigt, vilket jag älskar.

DSC_3085_Fotor

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna