DSC_8717_Fotor

dsc_8727-2

DSC_8721_Fotor

Bestämde oss för att gå på Afternoon Tea på Le Lobby inne på hotellet Peninsula Paris, som bara ligger några gator bort ifrån där vi bor. Möttes av en helt fantastisk lobby.

DSC_3714_Fotor

Och en vacker utsikt över Eiffeltornet och hela Paris uppe på taket!

DSC_3814_Fotor

Jag hade på mig skjorta ifrån Rails, solglasögon ifrån Lindex, skor ifrån Nelly och jeans ifrån Top Shop och så invigde jag min nya Chanel.

DSC_3706_Fotor

DSC_3667_Fotor

Vi valde afternoon tea med champagne och det kostade ca 600 kr per person. Det hade dock räckt gott och väl att dela på en Afternoon Tea för när man väl närmade sig efterrätterna så var man ju redan proppmätt. Det var knappt så jag kunde smaka alla.

dsc_8649

DSC_3690_Fotor

Vi pratade bröllop, att glida ifrån sina vänner, första kärleken och så planerade vi framtida resor som vi vill göra tillsammans. Både jag och Molly hade det så roligt när vi var i Miami i mars så funderar lite på att åka dit igen då vi älskar att allt finns där. Du kan liksom både sola, shoppa bra och äta gott. Perfekt!

Senast överförda37

Det var så romantiskt och gulligt med de ljusrosa dukarna på borden.

DSC_8635_Fotor

dsc_8610

DSC_3670_Fotor

Afternoon Tea är verkligen så mysigt, man borde gå på det oftare eller bjuda in till det hemma hos en själv och samlas ett härligt gäng tjejkompisar. En annan grej man borde göra oftare är att lägga ifrån sig mobilen, både jag och Molly gjorde det under de två timmarna vi satt här (förutom på bilden ovan haha…) och det var så skönt.

DSC_3654_Fotor

Cheers!

DSC_3676_Fotor

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna