DSC_3190_Fotor

Alltså wow vad Eiffeltornet är mäktigt!

Och tack för tipset om att Eiffeltornet ses bäst ifrån Trocadero för det hade ni så rätt i.

Senast överförda36

Hade så svårt att redigera dom här bilderna då ljuset var extremt konstigt klockan 8 imorse när vi skyndade oss bort för att knäppa dem (ville inte att det skulle bli för mycket folk…)

DSC_3262_Fotor

Till alla er som frågat vart ”klänningen” som jag hade på mig är ifrån så kan jag meddela att det är en kjol och en body. Kjolen kommer härifrån (klick!) – adlink, den vita bodyn är härifrån (klick!) – adlink och skorna är härifrån (klick!) – adlink

DSC_3172_Fotor

Kände mig verkligen som one million dollars i den här utstyrseln, plus att den känns så himla Paris! Mer vippiga och flörtiga kjolar tack, det blir man himla glad av faktiskt. Det gäller att hålla koll på trosorna dock 😉

Senast överförda35

DSC_3273_Fotor

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna