DSC_3134_Fotor

Jag blir bara mer och mer förälskad i Paris för varje gång jag besöker den här fantastiska staden. För trots att det är en storstad så är det så pittoreskt och mysigt och jag kan inte slita blicken ifrån alla vackra byggnader och balkonger med blomsterlådor. Jag vill också bo så en dag och sitta på min balkong och dricka rödvin.

DSC_2964_Fotor

Något som inte är lika härligt är att jag fått så otroligt mycket skoskav och blåsor… Har använt nya skor och gått jättemycket vilket har resulterat i att jag knappt kan gå längre men jag kämpar  på.

DSC_2973_Fotor

Le café the Flore, har ni kanske hört talas om?

Det är en riktig klassiker och jag hört jättemycket om den här stökiga franska bistron där du både kan äta och ta en kaffe. Det var proppfullt med trendiga besökare så verkligen värt en kik tycker jag. Det ligger i Saint Germain på samma gata som Ralph Laurens restaurang Ralph’s och ett annat välkänt ställe som heter Brasserie Lipp och som ska vara typiskt franskt.

DSC_2950_Fotor

DSC_2925_Fotor

Sen promenerade vi förbi Laduree, vi köpte inget då jag inte är ett jätte big fan av bakelser men gulligt var det och vi gick runt lite i butiken och i caféet.

DSC_2929_Fotor

Det var så gulligt med alla dessa bakelser <3

DSC_2935_Fotor

DSC_2940_Fotor

Och här hade dom en helt rosa pop up store som ska öppna snart tror jag. Den var urgullig och väldigt fotovänlig både jag och Molly gick runt med bebisröster och bara ”men gud vad gulligt”…

DSC_2938_Fotor

Egentligen borde vi ju åtminstone äta en varsin makron eftersom att vi är i Frankrike men jag tycker faktiskt inte att det är så gott. Det ser mer mysigt ut på bild, så köper jag någon vet ni varför 😉

DSC_2991_Fotor

Gillade verkligen området Saint Germain, har aldrig varit där tidigare så det var kul att promenera omkring där häromdagen för att vidga vyerna lite och idag tror jag vi ska ta en taxi bort till Marais för där har jag heller inte varit. Inte de två senaste gångerna jag varit här i varje fall.

DSC_2918_Fotor

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna