DSC_3846_Fotor

”THESE CHANELBAGS IS A BAD HABIT”

Jag köpte alltså en Chanel boybag i svart lammskinn och med guldkedja igår och jag är så glad över den här väskan så ni förstår inte, jag kan inte ens beskriva hur det kändes att gå omkring med den på armen igår eftermiddag. Det känns dock lite tråkigt att jag köpte ännu en svart väska men jag ville ju verkligen ha den här i svart och guld så då fick det bli det också.

DSC_3818_Fotor

Tycker guldkedjan ser lite exklusivare ut än den i rostigt silver plus att jag är en guldmänniska. Gillar dock den rostiga silverkedjan till andra färger som typ beige och gammelrosa.

DSC_3850_Fotor

Åh, det här var verkligen världens bästa present till mig efter den här hektiska våren och alla roliga nyheter som kom igår morse med det här projektet jag Molly och Margaux håller på med och snart, snart, snart ror i hamn så att ni också får ta del av det.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna