DSC_4016_Fotor

DSC_3998_Fotor

Skrev till Gertrude igår och frågade om tips på ett mysigt, nice och bloggvänligt lunchställe i området Marais här i Paris då hon bodde här för några månader sedan och vet typ allt. ”GÅ TILL OBER MAMMA” sa hon och sagt och gjort så hittade vi tillslut dit och tack för det för wow vad mysigt vi hade det.

Senast överförda39

Själva uteserveringen och stället låg väl inte supermysigt utan precis vid vägen men maten var magisk, servicen jättebra och allt vi fick in var så eget och gulligt.

DSC_3964_Fotor

DSC_3965_Fotor

Vi började med lite mozarella och parmaskinka till förrätt som vi fick in tillsammans med ett jättegott bröd och ett varsitt glas torrt vitt vin som var supersmarrigt.

DSC_3986_Fotor

DSC_4000_Fotor

Sedan kom tryffelpastan….

DSC_3980_Fotor

DSC_3983_Fotor

Och den var to die for!

Älskar att den kom in i en rostfärgad kastrull och på tal om rostfärgat, beställ Moscow Mules om ni går dit and you won’t regret it. Det var en tjej vid bordet bredvid som beställde en sådan drink och den var så sjukt välgjord och såg ut precis så som den ska se ut.

Ober Mamma, superhett tips för er som gillar italienskt och gärna tar kort på maten och Instagrammar den. Ligger i Marais och har jättegod mat. Ni vill inte missa detta.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna