DSC_9099_Fotor

Efter två riktigt trevliga timmar på KONG så tog vi en taxi till mitt andra favoritställe Hôtel Costes. Det är en så mysig och sexig restaurang och känns så himla Paris. Här hänger allt ifrån trendiga modeller och fashionabla par till killgänget.

wetransfer-5e8041

Ni måste gå dit för middag eller drinkar om ni är i Paris, inte för att maten är något speciellt egentligen utan mer för att själva stället har en sån otrolig charm och alla människor är så chica och snyggt klädda. Ni som varit där fattar vad jag menar, om ni som inte varit där vill förhoppningsvis åka dit efter den här beskrivningen 😉

IMG_3396_Fotor

Vi tog ett varsitt glas vin i baren och satt och spanade på människor samtidigt som vi bara njöt av atmosfären och stämningen.

DSC_9107_Fotor

DSC_9103_Fotor

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna