DSC_4272_Fotor

DSC_4274_Fotor

Sista kvällen i Paris var magisk. Vi började med en middag på KONG, ännu ett ställe som Gertrude tipsat oss om (kolla in hennes blogg för Paris-tips säger jag bara). För även detta blev en ny favorit i Paris. Diggade stället supermycket.

dsc_902n6

DSC_9078_Fotor

Restaurangen var inte bara superball inredningsmässigt och i och med att den låg högst upp i som en avlång glaskupa utan maten var också AMAZIIIIIING. På helgerna förvandlas även restaurangen och middagen till en fest tydligen, vilket jag bara älskar ännu mer. Kan tänka mig att det är riktigt fett.

dsc_4363-2_Fotormolly

Jag hade mig på en klänning/ kappa härifrån (klick!) – adlink som jag fått jättemycket komplimanger för, ett par svinsnygga klackar ifrån Ivyrevel och min nya BOY.

DSC_4267_Fotor

Så här såg menyerna ut..

DSC_4291_Fotor

DSC_4302_Fotor

Jag var så glad över att Gertrude tipsat oss om att gå hit för wow vad jag gillade det, tack en gång till snygging! Du är härmed utnämnd till min personliga Paris Guide 😉

DSC_9015_Fotor

DSC_4338_Fotor

Jag åt en tonfisk stek med potatismos som var on freaking point tillsammans med red curry såsen. Rekommenderar alla att beställa den promt. Mollys kyckling var också riktigt god.

DSC_9009_Fotor

DSC_9029_Fotor

Det var så fint att äta i solnedgången eftersom att hela restaurangen var inglasad.

DSC_4279_Fotor

Och om ni lägger märke till glasstolarna så sitter det ansikten på dem, ännu en superball detalj som jag gillade så mycket. Det är så roligt med lite annorlunda restauranger.

DSC_9090_Fotor

DSC_4316_Fotor

DSC_4355_Fotor

Kommer absolut besöka det här stället igen, fast då på en fredag eller lördag eftersom att det är så middagen övergår till en fest/ klubb. Det var dock riktigt bra och mycket folk även den här tisdagen när vi var där.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna