Senast överförda43

Äntligen har hunnit sätta mig ner och gå igenom frågestunden och pga jag fick otroligt många frågor så måste jag dela upp den i två delar (del 2 kommer typ på söndag). I första delen är jag i varje fall väldigt, väldigt personlig då jag bland annat berättar om vad som hänt med Måndagspepp, att jag ska starta ny podcast!!!, ex, vänskaper som förändras, bästa plaggen för bröst och kurvor, mitt bästa karriärstips, drömmar om hollywoodfru-livet och mycket mer. Känner mig ärligt talat lite nervös för att jag blottar mycket av mig själv och mina tankar i det här inlägget, så var snälla <3

Benidorm

Vad är dina bästa tips för oss med större byst och kurvor. Hur klär man sig för att inte så för stor ut? för slampig? för storbystad osv?
Svar: Inte för urringat, bredare band på toppar (inga spagettiband ex), plagg som trycker in brösten mot kroppen och är tajta upptill. Raka byxor är också riktigt snyggt och plagg som framhäver kurvorna, tycker bla Rebecca Stella har många snygga klänningar som gör just det.

Vad anser du om rökning? Röker du själv och isåfall hur ofta? När och varför började du?
Svar: Jag tycker att rökning är fruktansvärt osexigt och äckligt. Jag röker inte och har aldrig gjort, har testat men inte mer än så. Börja aldrig någonsin röka!!!

DSC_9694_Fotor

Hur klarar du av att använda klänningar som man inte kan ha en bh till? Har ungefär lika stor byst som du men vågat aldrig köpa klänningar med exempelvis öppen rygg! Har du några bra tips?
Svar: Förr vågade inte jag heller köpa sådana klänningar men nu bryr jag mig inte längre. Lite nipples och guppig byst har ingen dött av hittills. Jag använder med andra ord ingen bh alls men brukar se till att klänningarna sitter tajt vid bysten annars brukar det inte bli supersnyggt.

Hur mycket av kläderna och skorna du har köper du själv och hur mycket får du av företag?
Svar: Jag köper det mesta själv men sen får jag mycket också, fast det mesta ger jag faktiskt bort till mamma och hon blir alltid lika glad när hon får saker.

IMG_9276-0.jpg

Jag såg på Mollys blogg att hon lånat en röd off shoulder klänning av dig och min enda fråga är var den klänningen kommer ifrån.
Svar: Den kommer ifrån Gina Tricot, köpte den nyligen så den finns nog kvar. Hade på mig den på Summerburst i Göteborg.

Har du något tips på en god och enkel drink man kan göra hemma själv?
Svar: OMG, yes! Testa Moscow Mules, de är jättenkla och jag drack hur många som helst när jag var i Paris. Du behöver bara vodka, ginger ale, is och lime. Sen ska de gärna serveras i Moscow Mule muggar också (kopparfärgade koppar).

1. Muddla (mosa) limeklyftorna i glaset
2. Fyll glaset till hälften med iskuber
3. Tillsätt vodka och fyll upp med ginger ale

white-78

Hur undviker du att jämföra dig med andra?
Svar: Jag har lärt mig att acceptera att jag är jag och att jag är unik på mitt sätt och att jag inte kan jämföra med mig någon annan än mig själv eftersom att det inte finns någon som mig. Det har varit viktigt för mig att förstå att ingen är perfekt och att man duger precis som man är.

Hur går det med att skaffa lägenhet i Stockholm? Är ju väldigt dyrt med lägenhet centralt.. Jag antar att du får hjälp ekonomiskt från dina föräldrar?

Svar: Vi kollar och ja jag får ekonomisk hjälp av mina föräldrar vilket är guld värt för det är dyyyyyyyrt. Men jag kommer lägga in pengar i den också såklart! Åh, ser fram emot att förhoppningsvis äntligen flytta till Stockholm i höst. Det är dags och mitt liv kommer bli tusen gånger mer effektivt.

IMG_0748.JPG

Haha, är det för sjukt att jag lägger in bild på mig och mitt ex här nu ifrån förra sommaren när vi hängde ett stort gäng kompisar?

Vad tycker du om dina/ditt ex? Har ni bra relation idag? Hur känner du inför att dina/ditt ex träffar nya tjejer, är det jobbigt?
Svar: Mina ex är bäst! Nej men jag har en bra relation med alla mina ex och sedan är det väl en av dem som jag har en mycket tajtare relation med. Förut ringde vi varandra nästan varje dag och han var princip en av mina närmsta vänner, idag pratar vi också då och då. Ser honom fortfarande som en av mina närmsta. Och jag tycker bara att det är kul med nya tjejer PÅ RIKTIGT. Herregud, senast jag hade ett seriöst förhållande var ju 3 år sedan, det vore konstigt om jag tyckte att det var jobbigt.

DSC06246-001_Fotor

IMG_6482_Fotor

Som jag förstått har du aldrig varit på någon ”riktig” backpackingresa. Varför inte och vad är dina tankar och åsikter kring backpacking?
Svar: När jag reste iväg med Anna och Olivia i 5 veckor i höstas skulle man kunna säga att vi glampackade, speciellt när vi var i Mexico då vi inte hade bokat boende förrän vi kom dit, bodde på små lokala hotell och tog dagen lite som den kom. För ett år var jag fast beslutsam över att jag ville backpacka Asien men nu ligger det väl lite på is då det är mycket annat jag vill göra först som skaffa mig en egen lägenhet exempelvis. Jag tycker verkligen att alla borde testa på backpacking, många säger att det inte är deras grej men jag tycker att man gör det till sin grej. Du behöver inte bo på riktigt sunkiga hotell för att du backpackar men hela charmen är väl att man inte bokar upp sig så mycket utan tar dagarna lite som de kommer, reser med lite packning och är borta en längre tid.

Vilket är ditt absolut bästa karriärstips?
Satsa på något du verkligen brinner för och något du tror på. Det lyser igenom om du älskar det du gör och gillar du det du jobbar med så kommer det vara mycket enklare att hitta viljan till att jobba och att utvecklas. Ibland känns det inte ens som att man jobbar för att man tycker att det man gör är så himla roligt.

DSC_4470_Fotor

Vilken kamera och objektiv använder du dig av till bloggen?
Svar: Jag fotar med Nikon D750 och med ett fast objektiv på 24mm som nästan är lite vidvinklat vilket jag ÄLSKAR. Det här är utan tvekan den bästa kameran jag någonsin haft.

Jag har lite samma problem som dig med stora bröst. Inget passar, svårt att hitta storlekar och plagg som passar. Så skulle jättegärna vilja ha tips på sport-BH och andra BH:ar, som vilka märken och modeller är bra 🙂 har också funderat på en bröstförminskning…
Svar: Jag använder sport BH-ar ifrån Lorna Jane och vanliga BH-ar ifrån Twilfit. Har även någon ifrån Victoria’s Secret som passade mig. Usch, det är en sån djungel där ute men de bästa man kan göra är egentligen att gå in till renodlade underklädesbutiker och be om hjälp. Berätta hur man vill att bh-n ska sitta och hur man inte gillar att den sitter osv.

Väldigt nyfiken på vad tjänar på din blogg? Jag menar, du lever ju på ditt bloggande.
Svar: Får den här frågan så ofta och jag tycker alltid att den är lite känslig att svara på då jag anser att vad jag tjänar är min ensak. Men jag lever som sagt på mitt bloggande och kan göra princip vad jag vill. Min ekonomi begränsar mig liksom inte ifrån något jag vill göra om man säger så.

Måndagspepp

Varför har Måndagspepp fortfarande inte kommit tillbaka?
Svar: Jag har dragit mig för att svara på den här frågan då den har dykt upp så många gånger och jag inte har vetat hur jag ville göra med Måndagspepp. När vi tog en paus från Podcasten i April så var tanken att vi bara skulle vara borta en månad för att samla inspiration och sedan komma tillbaka. Men en månad blev två och nu är det snart 3 månader sedan som vi la upp ett avsnitt. Mitt i allt mitt velande så hörde en annan poddveteran och kompis till mig av sig och frågade om inte vi skulle starta podd ihop, jag funderade lite och när jag sedan kom fram till att jag ändå inte hade velat fortsätta med Måndagspepp så bestämde jag mig för att testa och nu har vi bestämt oss för att köra igång. Vi har spelat in ett avsnitt och allt känns hur bra och roligt som helst, men med vem jag ska podda tänker jag berätta imorgon, någon som vågar gissa? Inte sagt att Måndagspepp aldrig någonsin kommer komma tillbaka, men inte just nu på ett tag i varje fall då det tog för mycket tid och gick ut över min och Ellinors vänskap.

Hur var du som sextonåring? Alltså vad gjorde du på fritiden, vem var du i skolan & vad hade du för framtidsplaner?
Svar: Vilken rolig fråga. När jag var 16 var jag typ dödsförälskad i en kille på min skola så spenderade väl mestadels av fritiden genom att skriva med honom på msn, sen hängde jag väl typ med mina kompisar, spelade fotboll och pluggade mycket. Jag var väl inte den som kanske inte gav fullt ut på lektionerna utan pratade mycket hellre med kompisarna men när jag sedan kom hem så pluggade jag ikapp och lämnade alltid in arbeten och vise versa i tid när jag hade gjort mitt bästa. Mina framtidsplaner var typ att bli hollywoodfru hahah, så sjukt att jag verkligen ville bli det då!!!

DSC_3615_Fotor

Det här är inte menat som en taskig fråga men jag undrar om du någonsin får ångest över att du köpt en väska för lika mycket som du hade kunnat starta ett aktiebolag för? Är bara nyfiken, du är bäst! <3
Svar: Nej, för vill jag starta aktiebolag kan jag göra det också. Mina väskköp har inte begränsat mig ekonomiskt på något sätt, eller det är väl klart att man kanske kommer tänka lite extra på vad man handlar den närmsta månaden om det gäller dyrare grejer, men det är ju verkligen inte så att jag lagt alla pengar jag har på en väska och nu sitter här pank och måste äta köttbullar och makaroner resten av året haha… Jag har ju sparat ihop dom här pengarna för att det inte ska påverka min vardag att köpa en väska.

WD_0086

Tre assköna Australiensare jag och elli lärde känna på vår båtluff i Grekland

Har tänkt på att åka och båtluffa i några år men alltid fått annat för mig istället. Tyvärr har jag nog inte någon kompis som är sådär jättesugen på att åka, så fick en idé om att åka själv? Skulle du uppmuntra en och rekommendera en att göra det? Eller tror du att det skulle bli bättre/roligare om man åkte med någon?
Svar: Om du känner att du skulle tycka det var rätt nice att åka själv och att du skulle ha lätt att skaffa dig kompisar tycker jag verkligen att du borde åka själv. Jag hade nog inte åkt själv på en resa tror jag utan det skulle jag nog mer kunna tänka mig att göra om det handlar om att flytta själv någonstans. Oavsett vad du bestämmer dig för att göra är jag övertygad om att du kommer ha det så roligt och träffa massor med människor.

dsc_8864

1. Hur äter du? (från morgon till kväll) hur många mål, när etc.
2. Räknar du kalorier?
3. Hur ofta tränar du en vanlig vecka och vad tränar du?
4. Äter du aldrig onyttigt eller dricker alkohol?
Svar:
1. Oj, det är så olika varje dag. Men oftast blir det nog 3-4 mål om dagen. Jag äter dumt nog oftast yoghurt och smoothies till både frukost och lunch vilket jag måste sluta med. Man behöver riktig mat även på lunchen.
2. Nej jag räknar inte kalorier och har aldrig gjort. Tror det är bäst att inte börja med det heller.
3. 3-5 gånger, oftast springer jag eller kör hårda träningspass med min PT Patrik Rapp.
4. Jag äter vad jag vill, när jag vill men försöker ändå hålla kosten relativt nyttig i vardagarna och sen unna mig på helgerna. Dricker alkohol gör jag typ en gång i veckan.

Hur hanterar du jobbiga situationer? Typ när man inte känner sig säker eller liknade.
Svar: Jag pratar mycket med mina föräldrar, bollar med kompisar och så brukar jag väga för- och nackdelar och typ försöka tänka ”Vill jag det här på riktigt eller är det något jag bara känner just nu”.

IMG_0689

Ser också fram emot att kunna träna massa med och köra halv åtta hos mig med Molly, vi pratar om det hela tiden.. Och även Danijela är taggad på halv 8 hos mig grejen, kruxet är bara att jag inte kan laga mat, men då kom Danni på den smarta idéen att hon och jag istället ska ha matlagningskurser hos mig 😉

Drömboende? När tror du att du kommer flytta?
Svar: Just nu är typ det enda jag vill att flytta till Stockholm, till min egna lägenhet och jag tror och hoppas att det kommer ske till sensommaren/ hösten PÅ RIKTIGT vilket gör mig alldeles pirrig. Mitt liv kommer bli så mycket enklare och smidigare och effektivare när jag flyttar dit.

Processed with VSCOcam with m5 preset

Vilken personlighet vill du att din framtida kille har?
Svar: Hmmm, jag uppskattar verkligen killar som får mig att skratta, som är lite oförutsägbara och roliga men också seriösa, drivna och målmedvetna. Sen finns det väl inget charmigare än riktiga gentlemän som öppnar dörrar, drar ut stolen osv.

IMG_4839

IMG_4438

Jag och Anna på nattklubb i New York

Jag är nyfiken på hur du ställer dig inför droger och allt därtill? Eftersom du festar i miljöer där det känns som droger är rätt vanlig t,ex LA.
Svar: Jag har sett mycket skit i och med att jag varit ute mycket men har själv aldrig testat och skulle aldrig testa. JAG SÄGER NEJ TILL DROGER!

Har du många basplagg i din garderob? isåfall vart köper du dessa/vilket märke tycker du är bra? Jag har så himla svårt att hitta bastshirts, långärmade tröjor, linnen som verkligen håller i både hållbarhet och passform! 🙂
Svar: Sanningen är att jag också har svårt att hitta basplagg jag verkligen gillar. Jag har dock en svart bastopp ifrån Zara som är precis lika fin idag som när jag köpte den. Jag tror inte det har så mycket att göra med om du handlar på H&M eller Zara utan mer vad det är för kvalité/ tyg som plagget är gjort av.

IMG_0744.JPG

Det var när jag bodde i Australien som jag börjande anamma det här tänket om livet

Vad gör dig så positiv? Har du några tips?
Svar: För några år sedan när jag blev introducerad för attraktionslagen och tanken att ”ett positivt tänkande ger dig ett positivt liv” så har jag helt enkelt bara förvandlat mitt tankesätt. Är jag exempelvis stressad eller sen så försöker jag bara acceptera situationen och inte stressa upp mig ännu mer och sen bestämma mig för att nästa gång jag utsätter mig själv för en sådan här situation ska jag tänka på det och det och inte göra si och så. Jag försöker också inte att ta livet på för stort allvar och bara vara positiv och sprida positiv energi för livet blir så mycket härligare då. Livet är för kort för att gå runt och klaga och störa sig på saker, gör istället något åt saken.

DSC_4237

En bild när jag skrattar och Molly lyckades fånga det

Har du funderat på att skriva en bok? Typ som Blondinbellas med självkänsla osv. Eller recept?
Svar: Det har absolut dykt upp idéer kring en bok i mitt huvud. Vi får se. Inget jag planerar inom närmsta framtiden i varje fall men man vet aldrig med mig. Jag kan få för mig något och andra dagen sitta i ett möte med ett bokförlag och planera. Sanningen är att jag faktiskt redan har gjort det och redan har börjat skriva på en bok men jag har inga planer alls på att göra något med det materialet inom närmsta framtiden.

När du lägger ut bilder på ställen du skulle vilja besöka, vart tar du dessa ifrån? Googlar du bara tex Ios och så tar du där ifrån eller hur gör du? Tycker alltid de bilderna levererar otroligt bra kvalité.
Svar: Jag brukar antingen googla eller söka på Pinterest. Googlar jag googlar jag ofta exempelvis ”Los Angeles tumblr”, ”New York tumblr” osv. Då brukar de dyka upp fina bilder. Google är verkligen livets grej. Jag undrar hur många gånger jag använder det dagligen egentligen.

Jag ska båtluffa i Grekland själv i 2,5 veckor i slutet av sommaren och har lite frågor 😉 Tog du och Ellinor med era systemkameror på resan, och vågade ni lämna dem på rummet i så fall? Blev ni bestulna på något? Har läst att priserna skjuter i höjden under högsäsonger, men det verkar som att ni ändå fick rum osv till bra priser…
Svar: WOW vad roligt. Du kommer ha livets resa, jag och Ellinor hade verkligen så himla roligt på den resan. Jag tog med min systemkamera men hade med mig den ÖVERALLT. Datorn lämnade jag dock hemma och hade istället en Ipad som jag enkelt gömde under sängen eller stoppade ner i väskan. Jag skulle inte lämna värdesaker på rummet om jag vore dig. Vi åkte inte under högsäsong, vi åkte i början av augusti och då börjar det gå ner lite och vi betalade väl ca 150-300kr natten på hotellen vi bodde på.

Måndagspepp

Jag undrar om din relation till Elli fortfarande är lika bra som den var när ni resten tillsammans i Grekland och Kroatien? Känns som att ni inte setts på länge.
Svar: Min och Ellinors relation förändrades när hon flyttade till Göteborg vilket inte är konstigt eftersom att vi brukade ses varje dag, hänga hela tiden och då inte sågs lika ofta och när vi väl gjorde det så var det endast för att vi behövde spelade in avsnitt till vår podcast Måndagspepp, vilket tärde på vår vänskapliga relation då det nästan alltid bara blev jobb när vi sågs. Idag var det länge sedan vi hängde, både för att jag har haft sinnessjukt mycket på jobbsidan men också för att vi är i lite olika stadier i livet tror jag. Jag är fortfarande på resebenet, har inte någon direkt vardag, älskar att dansa bort nätter och bara leva och göra så mycket jag bara kan. Medans Ellinor börjar hitta sitt liv och sin vardag i Stockholm, har skaffat pojkvän, inte har varit sugen på att resa osv. Vi prioriterar olika saker just nu helt enkelt så då har det bara blivit att vi inte har setts lika mycket tror jag. Jag hoppas och tror att vi kommer ses mer när jag flyttar in till stan.

I en podd pratade du om att göra bröstförminskning, hur tänker du kring det nu? Funderar du fortfarande på att göra det?
Svar: Jag bestämde mig faktiskt häromdagen för att göra det så nu väntar jag på operationstid. Men jag tänkte skriva ett helt inlägg om detta då jag även skrivit mycket om bröstförminskningen jag funderat länge på här på bloggen.

Del 2 kommer inom kort…

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna