DSC_4752_Fotor

Sista dagen i Paris så var tanken att vi skulle ta en lång lunch på hotell Raphaels takterass då vi hört mycket om den som exempelvis att man får makarons som snacks till drinkarna man beställer. Hur mysigt? Vilket fall så var den takterassen stängd för ett privat event så vi gick istället tvärs över gatan till Peninsula och bestämde oss för att äta lunch uppe i deras restaurang L’Oiseau Blanc istället med fantastisk utsikt över Eiffeltornet.

DSC_4732_Fotor

I mean look at that view!

dsc_9310m

DSC_4704_Fotor

Brödet som serverades till maten var nybakat och jättegott, det var nästan så att jag åt mig mätt på endast det just för att man inte kunde sluta äta det.

DSC_4784_Fotor

Hade på mig byxor ifrån Zara, skor här (klick!) – adlink, top här (klick!) – adlink, solglasögon ifrån Lindex och väska ifrån Chanel.

DSC_4709_Fotor

dsc_9337m

Molly var så snygg i hennes ”strypkoppel” som hon och jag så fint kallar det haha… Har så roligt med den här tjejen va. Hon är så rolig utan att hon ens vet om det själv.

DSC_4717_Fotor

Jag åt en risotto med fisk, curry och mango.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna