tumblr_mcrlkhUGsT1qb0bzxo1_1280

Hej mina älsklingar!

Har precis kört ett rumpass här hemma och ätit en god frukost ute i solen och nu tänkte jag lägga mig och läsa lite i trädgården för att bättra på brännan inför semestern. Jag ska nämligen iväg i hela 3 veckor from torsdag och jag är så taggad för det blir också 3 olika resmål. Först så sticker jag och Anna ner till Malta, där ska vi bo på Intercontinential och bara ta det lugnt i en vecka.

DSC_0150

EUROPEMEDITERRANEANMALTACON_MLTGOZOGOZORES_001556DISCOVERGOZO

Efter en veckas sol, bad och lugnt semesterhäng på Malta ska vi sedan åka ett partyflyg (ja, ni hörde rätt!!!!) över till Ibiza där vi möter upp Olivia för några dagar av partyyyyyyy! Det är så många vänner och bekanta som ska ner till Ibiza exakt samma datum oss så det lär bli riktigt, riktigt roligt. Vi har dock inget boende bokat än då vi känner oss helt lost över vart man ska bo. Det känns som att alla ska bo på Destino men fanns bara sviter kvar där, så har ni något tips? Ska man bo nära Playa D’en Bossa?

beachclub2

Ibiza20150918-_MG_3534

Cotton-Beach-

Cotton Beach på Ibiza

Efter Ibiza så åker jag ner till Italien, närmare bestämt Genova och Portofino där jag möter upp Dasha för några oplanerade dagar. Vi har funderat lite på Cannes, Monaco och St Tropez men också på att åka runt i Italien så vi får se lite hur det blir. Det blir en roadtrip i varje fall och vi har ingen hembiljett bokad.

176378-Portofino-Italy

Portofino, Italien

Tips mottages gärna kring alla tre ställena, finns det några smultronställen i Malta? Dagsfester och restauranger man inte får missa i Ibiza och mysiga ställen i Italien runt Portofino alternativt Cannes, Monaco osv. Jag har ingen vidare koll på någon av destinationerna men tänkte faktiskt göra lite research idag.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna