IMG_0762.JPG

AND IT’S OFFICIAL!

Som jag berättade i frågestunden så har jag och Ellinor bestämt oss för att lägga Måndagspepp lite åt sidan för ett tag, men tro inte att ni blir av mig för det för istället så har jag och världens härligaste Dasha startat podd, den kommer heta Onsdagsbubbel och den kommer komma ut varje onsdag framöver vilket kommer bli den perfekta podden för er att lyssna på nu på semestern när ni ligger och solar i trädgården eller sipprar på en drink i någon härlig bikini nere i medelhavet. Onsdagsbubbel kommer vara en genuin, härlig och personlig podcast där vi kommer gå igenom allt ifrån relationer och att göra karriär till drömmar, dejting (MYCKET dejting) och vardagsbetraktelser.

För er som inte vet det så hade ju Dasha tidigare en podcast tillsammans med Michaela Forni som jag slaviskt lyssnade på där för några år sedan då jag minns att jag tyckte att de alltid kom med så kloka och bra tips och tankar. Det ska därför bli riktigt spännande att vi nu ska göra podcast ihop.

P1180969_Fotor

 Dasha och jag i New York i vintras

Dasha och jag lärde känna varandra genom att vi båda bloggade och första gången vi hängde på riktigt var när vi var i New York i vintras tillsammans med ett gäng andra bloggtjejer. Vi klickade redan där och då och jag började kalla henne ”Mamma Dasha” då hon gav mig så mycket life tips och lärde mig saker om livet. Hon är ju trots allt 8 år äldre än mig. Vilket jag tror kommer bli extra roligt och något som vi kommer spela mycket på i podden.

IMG_0764.JPG

På Summerburst i juni

Tre grejer som Dasha lärt mig är att 1. Ha hudkräm på händer och halsen (då förebygger för att bli rynkig) 2. Chanelväskor är en investering 3. Livet är för kort för att hamstra, ”Det kommer alltid nya pengar”.

IMG_0765.JPG

I Paris på favvostället L’Avenue

Ibland känns Dasha också som min storasyster som jag kan ringa och be om råd om saker och ting. Jag minns första gången när jag smsade henne för att fråga om en jobbgrej, varpå hon svarade ”jag ringer dig istället”. Det gick en minut eller två och sedan ringde hon mig på FACETIME vilket gjorde mig så chockad. Vem ringer på FaceTime tänkte jag? Jag ringer aldrig FaceTime och har aldrig gjort, men sedan den dagen har jag faktiskt börjat göra det lite då och då för det är faktiskt rätt kul och blir ju mer personligt. Jag och Dasha ringer numera typ alltid FaceTime, men hon verkar göra det med alla. Är det en 30-års grej?

IMG_7292

På middag med Margaux i Paris

Jag skulle inte påstå att vi känner varandra jättebra än, jag och Dasha, ett exempel på det är bara hur jag förra veckan köpte med en sallad till henne med tomat, majs, rödlök, isbergssallad, gurka och kyckling. 4 av ingredienserna tyckte hon inte om….. Haha…

Jag ser i varje fall supermycket fram emot den här podden och hoppas att ni är lika taggade som oss. Vi har redan spelat in två avsnitt och avsnitt nummer 3 kommer vi att spela in i Italien, närmare bestämt Portofino, då jag och Dasha ska mötas upp där nere om några veckor för en liten roadtrip vars destinationer fortfarande är obestämda.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna