DSC02676_Fotor

Noosa, Australien

VACATION INSPO. I brist på annat här medans jag försöker packa och planera för 3 veckor framåt, tänkte jag lägga upp lite härliga semesterbilder jag samlat på mig genom åren.

WD_0083_Fotor

Tinos i Grekland

IMG_5070

Far Out, en svinrolig beach club på Ios i Grekland

Hade några roliga dagar och kvällar här för två somrar sedan med Ellinor.

DSC01906_Fotor

Fortfarande på ön Ios fast här på ett kyrktak med fantastisk utsikt över typ hela ön.

Om ni inte har varit på Ios, är sugna på en full on partyresa a la backpacking style med kompisarna och älskar Australiensare. Åk till Ios. Så rolig fest och så mycket charmiga Australiensare som ni kommer bli alldeles betuttade i.

IMG_6047

Santorini, Grekland

Världens vackraste plats möjligtvis?

DSC00405-001_Fotor

DSC00410-001_Fotor

På en båt i Ocho Rios på Jamaica

WOW. Jamaica alltså! Älskar det stället, så laid back, trevligt och annorlunda jämfört med hemma. Helt fantastisk natur också och sköna människor.

Documents18

Grekland vs Dubai

Min favorithobby? Åka runt på lyxyatchs och dricka champagne i solen? Ärligt talat, finns det något härligare än att åka båt? Jag tror inte det. Älskar verkligen att åka båt. Dasha och jag har snackat om att hyra en båt i Portofino, problemet är bara att ingen av oss kan köra haha…..

IMG_3185_Fotor

Eden Beach Club i Dubai

DSC09688-001_Fotor

Det fantastiska stället Tulum i Mexico

Det här var på riktigt en av de finaste stränderna jag någonsin sett.

DSC02328_Fotor

Documents20

Mer Greeece vibes

Visste ni att min favoritcider all times är Smirnoff Ice? Dricker knappt aldrig cider dock men är det något jag dricker så är det den for sure.

DSC01035_Fotor

South Beach, Miami

Miami börjar sakta men säkert bli en av mina favoritstäder vilket är rätt roligt med tanke på att jag inte alls gillade det för några år sedan. Men det är ju en annan grej att kunna gå ut, dricka parpaply-drinkar och spendera eftermiddagarna på Nikki Beach.

DSC_2370_Fotor_Fotor

Marbella/Puerto Banos, Spanien på Ocean Clubs invigningsfest

Föredrar Champagne tho… Livets dryck! Bäst att ni laddar upp för imorgon kommer ju första avsnittet av Onsdagsbubbel. Lika taggade som jag?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna