DSC_4827_Fotor

Eftersom att jag åker till Malta på torsdag och mina föräldrar inte är hemma imorgonkväll så gjorde vi i ordning en extra god middag kvällen i ära. Det bjöds på grillad kyckling, majskolvar, vattenmelon- och jordgubbssallad samt edamamebönor och hemmagjord mangosalsa. Om jag var nöjd? Hell yes!

DSC_4844_Fotor

Mina föräldrar är faktiskt väldigt duktiga på att laga mat, både mamma och pappa.. Och då känner jag mest VARFÖR har jag inte tagit efter den egenskapen? Antar att det är för att jag är för lat…

Nä, det måste bli ändring på detta. Var på lägenhetsvisning igår och ska jag flytta hemifrån så måste jag ju kunna laga mat för just nu när ingen annan är hemma och jag ska fixa middag själv så blir det bara yoghurt och muesli och hur hälsosamt är det på en skala?

DSC_4850_Fotor

Skål för livet, för sommaren och för att jag förhoppningsvis blir med egen lägenhet snart. Jag tror inte ni förstår hur exalterad jag är över det just nu. Det ska bli helt fantastiskt att äntligen göra det här nu.

DSC_4832_Fotor

Skål för solrosor också…

De är så fina <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna