IMG_7289

Förlåt förlåt förlåt, men som alltid när man gör något nytt så strular det. Podden är nu uppe på Itunes och Podcasterappen (sök på Onsdagsbubbel eller Dasha och Hannalicious) och ni kan höra första avsnittet HÄR.

I första avsnittet berättar Dasha för både er och för mig om första gången vi träffades (en historia jag inte minns) men som jag skrattar hysteriskt åt när hon berättar den i podden. Jag får även ett (för mig) läskigt uppdrag som jag ska fullfölja (det handlar om dejting) och så intervjuar vi varandra så att ni ska få lära känna oss lite bättre. Jag hoppas av hela mitt hjärta att ni gillar första avsnittet och tycker att det här ska bli lika roligt som oss. Onsdagsbubbel, nu kör vi!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna