DSC_4965_Fotor

Inlägget innehåller adlinks

Gud har jag packat i tre dagar eller? Det känns som att min packning är det enda jag bloggat om de senaste dagarna haha… Men det har kommit paket med nya kläder som jag har beställt varje dag vilket har inneburit att jag har varit tvungen att göra om i väskan varje dag. Och idag kommer förhoppningsvis de två sista paketen… Usch, är alltid ute i sista minuten. Det måste bli ändring på det.

DSC_4966_Fotor

Sandalerna köpte jag här (klick!), jag älskar dem! Färgen är så fin och de är supersköna. Kommer bli perfekta till brunbrända ben och vita tunikor och skjortor nu på semestern.

DSC_4970_Fotor

Hatten fick jag supermycket frågor om på min snapchat och den hittar ni här (klick!)

& om ni också undrar vart bodyn är ifrån som jag tänkte ha till typ slitna jeansshorts, kjolar och vise versa så hittar ni den här (klick!). Den kostar endast 149kr just nu och jag kunde ha den trots mina 70E…

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna