DSC_4981_Fotor

Hej gänget!

Har precis installerat oss på hotellet här i Malta och här är utsikten ifrån balkongen, lite tråkigt med byggnadskonstruktionen men annars så verkar hotellet sjukt trevligt. Vi bor på Intercontinental precis vid havet som ni skymtar där borta.

DSC_4979_Fotor

Nu på eftermiddagen har vi bara suttit på balkongen och andats lite och så har telefonen gått på högvarv. Inte lätt att vara borta ifrån den några timmar när det är så mycket som händer den här veckan. Imorgon blir ju mitt, Molly och Margauxs projekt officiellt!!!! Om jag är nervös?

DSC_4974_Fotor

Anna har också blivit firad med tårta här på balkongen eftersom att det är hennes födelsedag idag, hipp hipp hurra!!!! Nu tänkte jag hoppa in i duschen och göra mig fräsch inför kvällen. Det vankas såklart födelsedagsmiddag for my birthday gal. Vi är sugna på skaldjur och så vill vi dricka vin så vi får se vart vi hamnar….

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna