DSC_5056_Fotor

DSC_5033_Fotor

Eftersom att Anna fyllde år i torsdags så lät jag henne bestämma middag helt. Hon ville ha skaldjur så vi tänkte besöka restaurangen Caviar & Bull men eftersom att man verkligen var tvungen att boka bord innan så fanns det inte plats för oss där…. Vi gick därför upp till Buddhamann, restaurangen som låg på övervåningen och ägdes av samma koncern. Här serverades det asian fusion till en fantastisk utsikt över Saint Julian’s här på Malta.

DSC_5067_Fotor

Vi beställde självfallet in en varsin Moscow Mule som starters, Anna hade nämligen aldrig druckit det. Och thank god att det här stället var proffs på drinkar för det är så här i en kopparmugg som en riktig Moscow Mule ska serveras.

DSC_5030_Fotor

DSC_5038_Fotor

Baren var så mysig och en av bartender-killarna var tydligen en av Maltas bästa och skulle vara med i en stor bartender tävling. Hur roligt? Vi bestämde oss därför för att…

Senast överförda46

Beställa en till drink såklart. Men denna gången lät vi bartendern improvisera och mixa ihop något som var syrligt och lite sött. Fick en helt fantastisk drink som vi inte har någon aning om vad den innehöll (ni ser den på bilden ovan). Fin var den också.

DSC_4993_Fotor

Jag hade på mig blus ifrån Samsoe and Samsoe, kjol ifrån Vero Moda, väska ifrån Monroeworld och Skor ifrån Scorette och solbrillor ifrån Michael Kors kvällen till ära.

DSC_5055_Fotor

Både jag och Anna lider av grov beslutsångest, speciellt Anna… Det är därför inte alldeles lätt när vi måste ta beslut vilket blev lite problematiskt igår då vi på riktigt ville äta allt på menyn. Så vi bestämde oss för att lägga över ansvaret på någon annan och lät därför servitören överraska oss, vilket blev världens succé. Maten var riktigt god och vi fick testa ca. 6-7 olika rätter. Jag ska börja låta personalen bestämma mat åt mig oftare, det är faktiskt roligt och har alltid blivit jättebra.

Vi hade i varje fall en supermysig kväll, la ifrån oss telefonerna och bara pratade med varandra om allt mellan himmel och jord. Anna är en sådan vän jag älskar att bolla känslor och tankar med, för hon är på riktigt en av de klokaste människorna jag känner + att hon alltid är så ärlig på ett bra sätt vilket jag uppskattar jättemycket. Hon är en sån vän som säger åt en om man har gjort fel, ser på situationer med kritiska ögon och bedömer och hjälper till utifrån det. Grattis igen hjärtat, så glad att du, jag och Olivia hittat varandra <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna