DSC_5254_Fotor

DSC_5247_Fotor

WOW säger jag bara…

Jag vet inte vart jag ska börja men oj, vilken fantastisk respons vi fick igår på låten och vad roligt att ni gillar den. Jag har varit så nervös inför detta så ni anar inte. Att bara ställa sig i en studio och sjunga framför en grupp okända människor var liksom rätt jobbigt…. Det släppte dock efter några omgångar och sedan kändes det som att vi alla kom varandra närmre på något sett eftersom att man bara släppte på integriteten när man stod i studion. Sjukt men sant.

Vilket fall så vaknade jag upp med ett stort leende på läpparna, det är så många som har hört av sig idag och grattat, skickat snapchats när de diggat till låten, delat låten och vise versa och jag är så glad. Nu blir det att byta bio på Instagram till artist hahah..

HÄR hittar ni låten om någon lyckades missa den igår 😉

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna