DSC_5168_Fotor

DSC_5143_Fotor

Är så glad för en läsare som bor här på Malta skrev till mig innan vi åkte ner hit och sa att det bara är att vi messar henne om vi vill ha några Malta-tips så har skrivit till henne princip varje gång vi har velat gå ut och käka och vise versa. Alltså hur lyxigt??? Världens bästa grej ju. I förrgår tipsade hon oss om att gå till U bistrot och äta lunch, sagt och gjort så promenerade vi bort dit.

DSC_5127_Fotor

Fina Anna <3

DSC_5147_Fotor

Vi tog en varsin rotfruktssallad.

Den bästa salladskombon jag vet är ugnsbakad sötpotatis och avokado.

Har ni smakat det någon gång?

DSC_5347_Fotor

DSC_5323_Fotor

Efter lunchen satte vi oss vid hamnen..

DSC_5221_Fotor

Malta är faktiskt himla mysigt när man kommer bort ifrån bargatan och den turistiga delen som vi bor i. Ska ta oss till Valetta någon dag för att äta glass, har sett att många gör det plus att glassarna där ser AMAZING ut.

DSC_5349_Fotor

Nu ska vi lägga oss vid poolen, kommer ett inlägg om dagsfesten Showers som vi var på igår senare. Ni som följer mig på snapchat missade ju inte att vi var där igår om man säger så haha… Kram på er så länge och fortsätt lyssna på vår låt “Beautiful Life”. Ni hittar den HÄÄÄÄÄÄR <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna