IMG_1111

IMG_1152.JPG

Igår vankades det dagsfest på Café Del Mar här på Malta. Eventet heter Showers och körs både i Malta, Vegas och Ibiza (ska på samma jippo i Ibiza om en vecka).

IMG_1155.JPG

Älskar att klä mig för beach-parties!!

Har sån jävla bra garderob för det med alla kimonos jag äger.

IMG_1162.JPG

IMG_1161.JPG

Det var så härlig stämning trots att det blåste en hel del och så mycket roliga happenings under dagen… Fanns bland annat sjöjungfruar som simmade i poolen. Hade det så himla roligt.

IMG_1166.JPG

Ett glas rosé i solen är ju aldrig fel liksom 😉

IMG_1167.JPG

Världens bästa Anna <3

IMG_1156.JPG

Hur nice infinity pool? Ska nog åka hit för att bara hänga någon dag också innan vi drar vidare till Ibiza om vi hinner. Tänker att man kan ta riktigt snygga bilder med kameran hääääär.

IMG_1171-0.jpg

IMG_1169.JPG

Åt lite sushi också med spicy mayo såklart!!!

IMG_1165

IMG_1160.JPG

IMG_1164.JPG

Det är så mycket svenskar här på Malta, hör svenska överallt och träffade en del igår. Den här tjejen är dock ifrån Lettland och killen nedan ifrån Finland.

IMG_1170.JPG

Att bada kändes lite överkurs tyckte vi, man vill ju inte förstöra det perfekt lockade håret liksom 😉

IMG_1153

Jag hade på mig en bikini ifrån Panos Emporio, tunika ifrån H&M, skor ifrån någon random liten butik i Miami, väska ifrån River Island, halsband ifrån NA-KD, klocka ifrån Nicole Vienna och solglasögon ifrån Lindex.

Senast överförda47

Tog så mycket bilder…

IMG_1173.JPG

Men sen blev det solnedgång och lagom där någonstans så dog telefonen så missade tyvärr fyrverkerierna. Alltid lika fint och mysigt med fester som avslutas med fyrverkerier tycker jag.

IMG_1159.JPG

Ni måste på Showers om ni är på Malta, Vegas eller Ibiza när det är. På Ibiza nästa vecka anordnas det på Nikki Beach and I can’t wait. Älskar att man liksom har en gång till på sig att uppleva det.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna