DSC_5637_Fotor

DSC_5590_Fotor

Åkte som sagt bort till Valetta igår för att strosa runt lite och se något annat än området där vi bor. Vi tog bussen men insåg på hemvägen att det går dubbelt så snabbt att ta båten över.

DSC_5512_Fotor

I brist på energi då bussresan tog så sjukt mycket längre tid än vi väntat oss så var vi tvungna att sätta oss på ett fik det första vi gjorde för en kaffe.

DSC_5505_Fotor

DSC_5522_Fotor

Anna som egentligen inte gillar cola var till och med tvungen att snabbt beställa in en så att hon kunde få en sockerkick…

DSC_5517_Fotor

DSC_5524_Fotor_Fotor

Och jag körde på med en cappuccino med extra mycket skum 😉

Documents25

Sen mötte vi upp en svensk kille vi träffade dagen innan på Showers. Han visade oss runt, vilket var tur för innan han kom så yrade vi typ runt i cirklar. Det var nämligen inte det lättaste att hitta bland alla trånga gränder och små gator. Det var knappt så att man kunde köra bil.

Ett tips som jag speciellt tycker att ni ska ta med er som han berättade om var att om man är osäker på om restaurangen man besöker är bra eller inte – beställ pasta. För malteser är tydligen generellt riktigt duktiga på pasta.

DSC_5583_Fotor

Här var en fantastisk utsiktsplats som låg på höger sida när du kommer in i Valetta. Och det var extra fint där runt 8 tiden eftersom att solen höll på att gå ner. Men tydligen minst lika vackert mitt på dagen då vattnet är så blått då.

DSC_5611_Fotor

Gillar verkligen den här blå klänningen!

DSC_5380_Fotor

DSC_5426_Fotor

Valetta var supermysigt verkligen. Perfekt att bara strosa runt i, kika i butiker, stanna för en kaffe samt äta glass. Glassen där ska tydligen vara ett måste, men vi hann inte med det. Vi får se om vi åker tillbaka men då är det endast för glassen haha.

DSC_5707_Fotor

Avslutade varje fall kvällen med middag precis vid vattnet.

Senast överförda50

Det blev vin och risotto och sen bjöd servitören på någon specialité efter maten. Det var en likör som smakade nutella. Supergod!

DSC_5711_Fotor

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna