DSC_5732_Fotor

Igår så åkte vi in till Silema för att kika lite i butiker. Det hela slutade dock med att vi gick vilse och lagom tills vi hittade tillbaka så var vi så hungriga att vi var tvungna att sätta oss någonstans och käka. Som grädde på moset så hittade vi INGEN restaurang som såg nice ut.

Update: Min klänning är ifrån Zara. Perfekta lunchklänningen!

DSC_5749_Fotor

Tillslut gick vi förbi ett ställe där det var hel del folk så då slog vi oss ner där. Beställde ett varsitt glas vitt och friterade oliver. Har ni smakat det? Åt det för första gången i Paris på Ralph’s häromveckan och nu tar jag det som förrätt varje gång jag ser det på menyn.

Documents26

Sedan beställde vi in två stycken olika pizzor som vi delade på. De var riktigt smarriga och restaurangen var väldigt livad så satt kvar i flera timmar, glömde bort shoppingen och drack sista kaffen straxt innan 22. En riktig myskväll med andra ord.

DSC_5821_Fotor

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna