DSC_5955_Fotor

Inlägget innehåller adlinks i samarbete med NA-KD

Igår åt vi middag på stranden då satte jag på mig det här. Älskar klänningen den är så fin både för middag, lunch och strandhäng. Köpte den i en liten butik i staden Avoca som jag bodde i när jag bodde i Australien för snart tre år sedan. Skorna kommer härifrån (klick!) och använder ni koden ”friberg20” så får ni 20 % rabatt där.

OBS! Gäller endast idag (kolla min snapchat för mer klädinspo, har en haul som ligger uppe där just nu med NA-KD) Heter @hannafribergs på snap.

DSC_5948_Fotor

Såg nu när jag redigerade bilderna att det hade varit snyggare med en beige/ vit väska till den här outfiten men eftersom att jag är så fullkomligt upp över öronen förälskad i min nya boy så fick det bli den.

Senast överförda52

Vad tycker ni om klänningen? Visst är den härlig <3

Solglasögonen kommer ifrån Michael Kors.

DSC_5925_Fotor

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna