DSC_6169_Fotor

DSC_6176_Fotor

Idag åkte vi till Pearl Beach, en beachclub i Silema som var såååååå nice. Blev tipsade om det här stället av Stephanie, en tjej som bor här på Malta men var lite skeptiska då alla andra sagt åt oss att hänga på Cafe Del Mar. Men vågade lita på Stephanie, då alla hennes andra tips varit riktigt bra och drog till Pearl och nu känner jag mest thaaaaaaanks for that girl!!!!

Det här stället var liksom mycket fräschare och lyxigare än Cafe Del Mar, så det får 5 av 5 möjliga. Även nice att det är barnförbjudet på helgerna och röda dagar och att de ofta har events och happenings på kvällstid.

DSC_6068_Fotor

Det första vi gjorde när vi kom dit var att beställa en varsin juice med överdrivet mycket ingefära. Både jag och Anna har ju då blivit sjuka av AC:n nämligen så har det inte funnits ingefära på ställena vi har ätit på så har vi beställt te med massa honung. Så typiskt att bli sjuk innan Ibiza liksom (åker ju dit imorgonkväll).

DSC_6131_Fotor

DSC_6092_Fotor

DSC_6161_Fotor

Vilket fall så gick vi sedan och la oss på en varsin solbädd, jag lyssnade bla på dagens avsnitt av min och Dashas podcast Onsdagsbubbel. Gick jag på dejt eller inte med den här killen Dasha parade ihop mig med?? Ja, det och mycket annat får ni höra i dagens avsnitt…

DSC_6251_Fotor

Efter några lata timmar i solen och lite bubbel så gick vi därefter upp till den mysiga restaurangen på Pearl för att äta lunch. Det var sån härlig och beach-ig atmosfär på restaurangen. We loved it!

DSC_6317_Fotor

Det var verkligen sååååååå mysigt och maten var riktigt bra!!!! Både jag och Anna blev så imponerade över det då beach clubs ofta inte har så gott käk men det här var något helt annat. Den här restaurangen är värd att besöka trots att man inte hänger på beach cluben!

DSC_6279_Fotor

Till förrätt åt vi det här. Jag minns inte vad det var eller vad det kallades men det var i varje fall avokado inuti bland annat och så doppade man det i sötsur sås. Det var supergott!!

DSC_6276_Fotor

DSC_6289_Fotor

DSC_6297_Fotor

Till varmrätt tog vi sedan en varsin lax med sparris som även den var perfekt!!! Alltså perfekt! Hade en supertrevlig lunch, jättebra service och en utsikt över det vanliga. Vattnet bara glittrade nedanför och vinden ifrån havet svalkade så skönt.

DSC_6306_Fotor

Efter lunchen fortsatte vi att hänga vid solbäddarna och badade lite i poolen men mer om det senare, har lite härliga bilder ifrån senare på eftermiddagen som jag tänkte lägga upp i ett annat inlägg. Nu måste jag lägga mig, ska upp tidigt imorgon och så vankas det ju faktiskt party in the sky till Ibizaaaaaa!

DSC_6351_Fotor

Hoppas ni haft en fin dag <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna