DSC_6681_Fotor

Åkte in till Valetta endast för att äta den omtalade ros-glassen igår efter poolhänget på Pearl. Glass-stället heter Amorino och ligger på huvudgatan så det är svårt att missa. Glassen var i varje fall to die for och det här stället finns ju även i andra städer som Marbella, Ibiza, Mallorca osv!

DSC_6665_Fotor

Hett glasstips om ni som mig och Anna älskar glass och gillar att ta snygga glassbilder till Instagram haha. Jag menar hur fina är inte glassarna när de kommer som rosor? Men det är iofs inte det bästa, det bästa är ju att du får välja hur smaker du vill vilket också är något jag och Anna uppskattar väldigt mycket eftersom att vi båda lider av den här beslutsångesten deluxe.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna