DSC_6785_Fotor

DSC_6782_Fotor

Som jag nämt tidigare så åkte vi med ett partyflyg över till Ibiza i torsdagskväll från Malta. Det var champagne, det var ett DJ-bås, det var ljus och det var full on fest uppe i luften. Alla dansade och stämningen var on top. Vi åkte dock direkt till hotellet efter att vi landat medans många andra gick ut. Men vi kände att vi ville vara utvilade och fräscha eftersom att vi bokat in en heldag på Formentera igår.

DSC_6813_Fotor

Och det blev väl lite utav livets dag här på Ibiza igår. Vi började med att ta färjan över tilll ön Formentera (Europas karbiden) och en lugnare version av Ibiza. Om ni åker till Ibiza, måste ni åka hit så är det bara. Färjan tar ca 30 minuter och sedan kan du ta dig runt med cykel, taxi eller moped. Jag skulle INTE rekommendera någon att gå, för det gjorde vi och halleluja vad jobbigt det var.

DSC_6829_Fotor

DSC_6943_Fotor

Formentera var helt fantastiskt. Det var kristallblått superklart vatten, vita sandstränder och utanför varenda vik låg stora lyx-yatcher och båtar i alla dess storlekar.

DSC_7161_Fotor

Olivia var så snygg i sin vita baddräkt och bandana look-a-like a la Hermes.

DSC_7132_Fotor

Jag hade på mig baddräkt härifrån (adlink) och solglasögon som jag fick supermycket beröm för härifrån (adlink). Solisarna verkar vara slutsålda men märket finns ju på en massa andra webshoppar och i butik så någonstans kan ni säkert hitta dem.

DSC_6992_Fotor

DSC_7117_Fotor

Det var dock mysigt att vi promenerade för då vi kunde ju enkelt stanna på fina platser som denna och ta lite härliga bilder. Fan vad jag älskar att hänga med dom här tjejerna. Hoppas Anna också startar blogg snart, visst skulle det vara roligt?

DSC_6823_Fotor

Ville bara slå mig ner på varenda uteservering och dricka ett glas vin.

DSC_6930_Fotor

DSC_6833_Fotor

DSC_6903_Fotor

Ni får verkligen inte missa att åka ut till Formentera om ni ska besöka Ibiza. Det var världens härligaste ställe med de vita paradisstränderna och den lugna, bohemiska och lyxiga stämningen.

DSC_7397_Fotor

Några timmar senare mötte vi i varje fall upp Margaux, Daniljela och Babak tillsammans med massa av deras vänner och åt en flera timmars lång lunch på restaurangen Juan y Andrea, även det ett ställe ni absolut inte får missa. Menyn har fokus på fisk och skaldjur och det ligger på Playa Illetas.

DSC_7169_Fotor

DSC_7208_Fotor

DSC_7214_Fotor.jpg

Så fantastiskt mysigt att sitta med fötterna i sanden samtidigt som man käkar lunch. Samtidigt som jag känns som en stadstjej deluxe och älskar att springa runt i klackar och dricka drinkar på häftiga barer så börjar jag mer och mer tycka att det lugna, manana manana livet är något för mig också trots att jag ogillar att vara sandig 😉

DSC_7315_Fotor

DSC_7307_Fotor

Vi drack drinkar och hade det himla trevligt.

DSC_7353_Fotor

DSC_7269_Fotor

Strawberry Daiquiris for the ladies <3

DSC_7272_Fotor

DSC_7248_Fotor

Och en fantastisk tuna sashimi som jag bara kastade i mig för att den var så god.

DSC_7241_Fotor

DSC_7187_Fotor

DSC_7227_Fotor

Nä, det var skittrevligt verkligen och vi var ett stort gäng på över 30, säkert 40 pers ifrån Sverige. En magisk lunch med andra ord.

DSC_7411_Fotor

DSC_7409_Fotor

Solen började gå ner, restaurangen tömmas och vi rörde oss neråt mot stranden där jag fick syn på världens sötaste lilla hund som jag var tvungen att gosa med i några minuter. Mysigaste hunden, hon var så snäll och ville bara pussas.

DSC_7448_Fotor

Världens bästa tjejer!

DSC_7483_Fotor

Några av killarna från lunchen bjöd sedan med oss att åka med deras båt tillbaka in till Ibiza.

DSC_7531_Fotor

Så det gjorde vi samtidigt som solen gick ner…

DSC_7521_Fotor

DSC_7515_Fotor

Det var en bumpy ride och jag skrattade så jag fick ont i magen hela vägen. Det var nästan som att åka berg- och dahlbana liksom och flera gånger trodde jag att jag skulle åka av alternativt tappa telefonen. Är imponerad över att jag lyckades ta några bilder.

DSC_7554_Fotor

DSC_7556_Fotor

Avslutade därefter på första bästa uteservering där vi beställde in sangria och snackade om förhållanden. Tanken var att vi sedan skulle möta upp resten av gänget för att gå till Amnesia men vi köpte istället med oss lite gott och hängde på balkongen tills vi inte orkade hålla ögonen uppe längre och gick och la oss.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna