DSC01750_Fotor

Igår åkte vi till Nikki Beach för att gå på Showers. Men innan det satte igång så åt vi lite lunch där. Vi beställde in lite förrätter och delade. Det blev friterad bläckfisk med aioli, beef carpaccio, spicy sushi och shrimp tacos.

IMG_1470.JPG

Olivia looked flawless as always

Livet är så härligt här!

IMG_1469.JPG

Till maten drack vi såklart Sangria!

Det känns ju lite som ett måste när man är i Spanien.

DSC01756_Fotor

Jag och Anna såg väl sådär glada ut haha… Kan det vara så att vi lite bittra över att det endast spelas full on techno överallt och du inte hör en endast drake låt någonstans på den här house galna ön?

DSC01764_Fotor

Skålade vi för ett års vänskap <3

Fler bilder ifrån Nikki Beach kommer senare.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna