DSC01809_Fotor

DSC01802_Fotor

Det vankades alltså Showers på Nikki Beach igår, ni vet samma fest jag var på i Malta och det var superroligt. Älskar att de flöt omkring flamingos i poolen, fanns även små minisar som var så söta.

IMG_1467.JPG

DSC01844_Fotor

Drack lite champagne, hängde lite med ett par vi träffade på Malta och bara hade det nice. Beach clubs och dagsfester är ju verkligen min grej, älskar det.

IMG_1479

Jag var glad!

DSC01804_Fotor

DSC_7636_Fotor

DSC01816_Fotor

Tycker det är så tråkigt att vi inte har beach clubs i Sverige, det hade varit så fett.

Documents27

Drack Moscow Mules också eftersom att Olivia aldrig druckit det, dessa var sådär dock… De smakade alldeles för mycket ginger och så kom de ju inte i några kopparmuggar…

DSC_7600_Fotorm

Älskar min outfit som jag hade <3

Baddräkt ifrån NA-KD, kimono ifrån Monki, kroppsmycke ifrån Ur & Penn

DSC01831

Efter några timmar på Nikki så tog vi sedan taxin direkt till Ushuaia där vi träffade Margaux och gänget och hängde med dem. Ants spelade och ingen av oss var väl jätte imponerade av just honom eller musiken men Ushuaia är ju en klass i sig och det måste dit för att upplevas om vi säger så.

Ångrar så att vi aldrig gick dit när Martin Garrix spelade i fredags, men vi var ju såååå trötta…. Jaja, det kommer fler gånger och jag fick ju ändå se honom på min födelsedag i Vegas. Man kan inte alltid vara med på allt och det måste jag faktiskt lära mig. Jag vill ju gärna tro att jag klarar av att göra allt hela tiden.

IMG_1468.JPG

Det var sjukt mycket folk och varmt som sjutton! Ska dit idag igen eftersom Avicii lirar, är så taggad. En killkompis ifrån Australien är också här tydligen så ska försöka möta upp honom också.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna