DSC_7676_Fotor

Är äntligen framme i Italien, närmare bestämt Rapallo, en grannby till Portofino. Vi bor helt fantastiskt här borta och lyckades lyxigt nog även bli uppgraderade till ett superrum med havsutsikt. Jag menar har ni sett utsikten ifrån vår balkong? Den är magisk.

DSC_7660_Fotor

För er som missat det så är jag i Italien med Dasha. Vi ska vara här tills på fredag och sedan avslutar vi i Marbella för en vecka där tillsammans med Dashas killkompisar.

Senast överförda53

Beställde upp lite Prosecco på rummet det första vi gjorde efter att vi gjort oss hemmastadda och packat upp väskorna och sen gick vi och la oss vid poolen här nedan. Det är en drömmig infinity pool (visar imorgon). Tok-däckade dock vid poolen pga så trött. Har ju knappt sovit någonting inatt eftersom att jag åkte direkt ifrån Ushuaia till flygplatsen haha.

DSC_7656_Fotor

Nu ska vi köpa upp lite plockmat på rummet och gotta oss lite mer på balkongen (man vill ju inte lämna den i första taget). Vi hörs senare, är fortfarande så trött och sliten ifrån flygresan att jag knappt vet vad jag skriver. Puss på er!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna