IMG_1555

IMG_1557

Sitter på Gatwick i London och väntar på min connecting flight ner till Genova. Åkte en riktigt jobbig flight inatt ifrån Ibiza men tur som var så sov jag bokstavligen från start till landning.

Igår så gjorde vi inte många knop förrän på eftermiddagen då vi åkte bort till hotellet Destino för lunch (observera lunch a la Ibiza time vilket innebär 16-17 hehe…) Magiskt hotell Destino iaf, behöver definitivt boka det nästa gång jag åker ner till Ibiza. Så fort vi klev in i lobbyn, tittade vi på varandra och bara ”WOW, här måste vi bo nästa gång”. Hela hotellet var fyllt av ljusa miljöer och snygga människor och det bara andades harmoni, lyx och semester. Ni som varit där förstår exakt vad jag menar.

IMG_1558

Började med guacamole…

IMG_1556

Sedan beställde vi alla in en varsin burgare som var sinnessjukt god med tryffel mayo och potato wedges. Burgaren riktigt smälte i munnen och brödet var lika gott det.

IMG_1560

Poolen på Destino är verkligen så nice. Babak och Danijela kom förbi en snabbis och tog en öl med oss och då snackade vi just om att på ett hotel som Destino så kan du inte kasta bort en dag vid poolen eftersom att det är så härligt att hänga där och blir som en aktivitet.

IMG_1562

IMG_1559

Efter lunchen på Destino bestämde vi oss för att åka till Beach House, ett superhärligt loungeställe/ bar precis på stranden mellan hotellen Nassau och Hard Rock (nära Ushuaia). Här var man dock tvungen att vara uppskriven på gästlista eller ha bord och det behöver man tydligen boka månader i förväg.

IMG_1561

Även detta var ett jättetrevligt ställe. Älskar att DJ-båset pryddes av blommor i alla dess former och färger. Så härligt. Gillar verkligen Ibiza, det finns så mycket att se och göra här. Jag måste tillbaka trots att jag fortfarande har väldigt svårt för musiken. Det blev bättre för varje dag som gick dock och medan jag åkte taxi till flygplatsen så satt jag faktiskt och lyssnade på house endast.

IMG_1564

IMG_1563

Avslutade även igår  på Ushuaia eftersom att Avicii lirade och halleluja vad bra det var. Trotsade som en liten snorunge med att vara kvar ändå tills låten levels var slut vilket innebar att vi fick springa några kvarter innan vi hittade en taxi som snabbt kunde köra hem mig till hotellet så att jag kunde kasta mig in på rummet, hämta väskan och krama tjejerna hejdå. Men det var det värt, det var nämligen en magisk stund. Avicii kommer alltid vara Avicii och jag kände mig så lycklig igår genom hela spelningen.

Oh well, nu ser jag fram emot några lugna dagar i Portofino tillsammans med Dasha. Vi hörs när jag kommer fram till Italien, puss på er <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna