IMG_1664.JPG

Igår med ett glas champagne på balkongen innan middagen

Wow vad det är vackert här. Igår när vi åkte bil längs kusten till Portofino satt jag helt tyst och bara tittade, det är helt absurt. Älskar Italien och försöker lära mig lite fraser. Dasha är rätt duktig faktiskt så nu kan jag både säga grazie (tack), arrivederci (hejdå) och buonanotte (godnatt) haha.

IMG_1661.JPG

En kväll gick vi ner till Rapallo och köpte chark. Mozarellan var sinnes och mortadella skinka har blivit en ny favorit. Tog också lite salami milano och parmesan vilket är standard. Sen drack vi prosecco och satt uppe till ett på natten och snackade skit.

IMG_1660.JPG

IMG_1659.JPG

Igår morse var jag ute och sprang på morgonen uppe i bergen.

Det var så fint.

IMG_1663.JPG

Idag har vi legat och pressat hela förmiddagen, det har varit totalt vindstilla och så varmt att jag har varit tvungen att doppa mig efter ca 15 minuter hela dagen lång. Har även fått låna Katrin Zytomierskas bok ”Bucketlist” att läsa av Dasha vilket är så avkopplande. Jag måste börja läsa mer böcker, jag kan verkligen slappna av och koppla bort då.

IMG_1662.JPG

Och här är lite drinkar och snacks som vi beställde in första kvällen här på hotellet. Jag drack som vanligt en Moscow Mule… Okej, måste verkligen hitta en annan drink jag gillar nu. Det ska bli mitt uppdrag under den 1,5 veckan jag har kvar av semestern. Ett annat uppdrag jag har fått, fast av Dasha är att lyssna på boken ”Hemligheten”. Ni kan höra mer om det i dagens poddavsnitt som ni hittar om ni söker på Onsdagsbubbel i Podcasterappan och på Itunes.

Vi pratar även gentlemän, en supergullig överraskning Dasha fick när vi kom fram till hotellet i Italien och så fortsätter vi prata om dejten (stötte på honom på Ibiza).

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna