DSC_7950_Fotor

DSC_7978_Fotor

Mitt på torget i Portofino så finns ett mysigt litet ställe som är kända för deras Bellinis så igår innan middagen bestämde vi oss för att sätta oss där och testa dem och mycket riktigt så var de helt fantastiska.

DSC_7985_Fotor

DSC_7989_Fotor

DSC_7990_Fotor

Älskar att du varje gång du beställer drinkar i Italien också får en massa små snacks som oliver, chips och nötter etc. Det kallas aperitivo/ aperitif och är så trevligt och perfekt att sitta och små äta lite på innan maten.

DSC_8003_Fotor

Drinkarna var inte de billigaste om vi säger så, men helt klart värt priset. Vi kände att det är klart att man måste testa eftersom att de är så kända och alla tipsar om dem.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna