DSC_7870_Fotor

DSC_7875_Fotor

Bloggen ligger lite i lä här på semestern men försöker njuta och vara ledig så mycket som jag bara kan eftersom att jag verkligen behöver det. Det har varit så mycket under våren och äntligen känner jag att jag börjar komma ikapp på riktigt och att jag börjar få tillbaka min energi. Jag har nämligen varit otroligt trött på senaste.

DSC_7921_Fotor4

Hotellet vi bor på är så magiskt. Det heter Excelsior Palace och det känns så tråkigt att vi bara har idag kvar eftersom att vi lämnar Italien och flyger till Marbella imorgon.

DSC_7698_Fotor

Det finns bästa Infinity poolen här också, ska ta lite fler bilder på den senare idag.

Ni kan skymta den på dessa två bilderna.

DSC_7705_Fotor

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna