DSC_7898_Fotor

Sitter just nu på flygplatsen i Genoa för att flyga över till Marbella där det väntar ett hus fullt med killar på oss. Woooohoooooo 😉 Vi har haft ett par fantastiska dagar här i Portofino och samtidigt som det känns trist att lämna så är jag supertaggad på en hel vecka i Spanien.

Bilderna i inlägget är ifrån lunchen vi åt på hotellet häromdagen. Är ju som sagt lite efter med uppdateringen men hoppas det inte gör något för er del. Det är ju trots allt semestertider.

DSC_7887_Fotor

På restaurangen som låg precis vid vattnet så kunde man välja om man ville beställa något ifrån menyn eller om man ville köra buffé och vi körde såklart på det sistnämnda alternativet.

DSC_7893_Fotor5

Vi åt så mycket att vi typ rullade tillbaka till rummet. Det var galet men oj så gott. Åt bland annat den absolut godaste avokadon jag någonsin smakat. Den var perfekt. PERFEKT.

DSC_7881_Fotor4

Sen blev det lite inlagda körsbär och jordgubbar till efterrätt. Typ alla tycker jag är så sjuk som gillar inlagda körsbär eftersom att det smakar så konstgjort men jag tycker det är såååååå gott. Sitter alltid och plockar alla andras körsbär när det serveras i drinkar osv eftersom att jag oftast är den enda som gillar dem.

DSC_7907_Fotor

Tack Portofino och Hola Marbella!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna