DSC_8033_Fotor

DSC_8046_Fotor

Ville bara dela med mig av lite härliga ”miljö-bilder” som jag knäppte i Italien, Portofino så att ni ska få lite känsla över hur gulligt och fint det faktiskt är. Det ser faktiskt precis ut som på alla Instagram-bilder och folk är så chica va så det finns inte. Har aldrig skådat så mycket diamanter och Rolex-klockor på ett och samma ställe.

Senast överförda55

Mysiga gränder, kullersten och små restauranger med vita dukar <3

 

DSC_7935_Fotor

Sen fanns det också så mycket gulliga butiker, även märkesbutikerna så som Louis Vuttion, Dior och Missioni var lokaliserade i hur söta lokaler som helst.

 

Senast överförda54

Och alla små barer och restauranger som ligger precis vid vattnet är ju to die for. Här drack vi margaritas eller Dasha drack margaritas. Jag visste inte att det var tequila i dem så gav min till Dasha och beställde in en ny.

DSC_8004_Fotor

DSC_8088_Fotor

Hit vill jag åka tillbaka med min kille, det var BARA par överallt.

 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna