IMG_1700.JPG

Rapallo, Italien

Har sjukt nog inget wi-fi här i huset i Marbella så passar på att blogga lite nu när vi är på ett café med internet. Här kommer ett gäng mobilbilder ifrån de senaste veckorna.

IMG_1701.JPG

När jag tänker efter så har jag ju knappt varit i Italien tidigare vilket känns helt sjukt eftersom att det ligger så nära. Tror att den enda gången jag besökt Italien innan denna resan var när jag var på en skolresa första eller andra året på gymnasiet då jag fick bo hos en Italiensk familj i 4 nätter. De pratade ingen engelska och vi fick använda google translate och teckenspråk för att förstå varandra. Det var en himla annorlunda men rolig upplevelse.

IMG_1344.JPG

Ibiza (Formentera), Spaninen

Ibiza var också en sjukt rolig upplevelse och resa. Jag kommer garanterat åka tillbaka dit, funderar lite på att åka tillbaks nu redan i September för Closing Weekend men har även funderat på New York. Kan inte riktigt bestämma mig så vi får se hur det blir.

 

IMG_1710.JPG

Party in the sky från Malta till Ibiza

Dom här tre bilderna är ifrån partyflyget som vi tog från Malta över till Ibiza och som ni ser så står alla upp (trodde inte att man fick göra det men tydligen, folk hoppade till och med samt dansade som om det inte fanns någon morgondag. Det var trångt men det var kul.

IMG_1712.JPG

Innan man gick på planet fick man växla in pengar för drinkbiljetter som man sedan kunde hämta ut längst bak i flyget. Detta för att inte folk skulle dricka för mycket vilket kändes smart. Vi valde champagne men bara efter en liten miniflaska kände vi att det räckte. Alkoholen slår ju in i kroppen snabbare om man flyger.

 

IMG_1693.JPG

IMG_1713.JPG

Silema, Malta på Pearl Beach Club

Här är en bild ifrån när jag och Anna låg och solade på en beachclub på Malta.

IMG_1692.JPG

Lite mer Ibiza med världens bästa Olivia. Hon är på riktigt en av de roligaste jag känner och det jag älskar med henne är att hon själv inte vet att hon är rolig utan att hon bara är det. En annan grej som är rolig är att vi har exakt samma musiksmak och att en utav de bästa sakerna vi vet är att dansa till RnB.

 

IMG_1702.JPG

En promenad i Rapallo, Italien

Nu ska jag återgå till livet här i Marbella. Hörs snart!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna