IMG_1872.JPG

Igår vankades det ”Champagne Showers”  på Ocean Club. Det var löjligt roligt och innan det hela urartade passade vi på att ta lite bilder för sen var man tvungen att lägga ifrån sig telefonen och det var nog tur det i dubbel bemärkelse…

IMG_1871.JPG

Lyckades fånga ett riktigt bra dyk bland annat haha 😉

IMG_1874.JPG

Det var så himla kul för borden emellan hade ju ”krig” med varandra och var det någon som var torr så höll man sig inte det länge…. Fyfasen är ändå lite orolig för hur mina extensions tagit hela den här upplevelsen.. Behöver nog mejla min frisör asap haha.

IMG_1869.JPG

Här är vi, hela glada gänget! Är ju här med Dashas nära killkompisar som jag faktisk inte känner sen innan och de är så fina och roliga hela bunten. Verkligen på riktigt så bra människor.

IMG_1870.JPG

Och så jag och världens härligaste Dasha som förövrigt ska spela in nästa veckas podd idag. Något speciellt som önskas?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna