Första kvällen när vi var ute på Pangea. En nattklubb under stjärnorna med bar himmel eller mer snarare ett förfest ställe kanske för det är fortfarande inte full on nattklubb. Var här även häromdagen och har haft svinroligt varje kväll. Pangea stänger klockan 3 så efter det är det nice att åka till Olivia Valére (om man orkar). Olivia är faktiskt en rätt häftig klubb då de ligger i en grotta. De har även en restaurang som sägs va nice.

Åh, jag måste tillbaka till Marbella snart igen. Det känns som att de finns så många nice restauranger och ställen att upptäcka här nere.


Jag och Dasha på Nikki Beach! Också ett ställe ni absolut inte får missa här i Marbella. Tycker det var roligare här i Marbella än på Ibiza faktiskt.


En mysig middag vi åt igår ute på terassen här i huset. Johan och Dasha stod för matlagningen och jag var med i köket som lite trevligt sällskap. Är ju inte den vassaste kniven i lådan när det kommer till att laga mat…. Johan gjorde till och med eget vitlöksbröd, det var helt amazing!


Första eftermiddagen när vi åkte båt i några timmar, drack lite prosecco, åt frukt och stannade några gånger för att bada mitt ute på havet. Att åka båt är något utav de bästa aktiviteterna jag vet att göra. Det är så fridfullt på något sätt och jag kan sitta hur länge som helst och bara vara tyst och titta ut över vattnet.

Vi kollade efter delfiner då vi hört att några hade sett det tidigare men såg ingenting förutom något jättekonstigt djur? Så vi åkte tillbaka för att kolla vad det kan ha varit och jag tror de kan ha varit en val faktiskt men chauffören bara skrattade och sa att vi hade druckit för mycket prosecco… Haha.. Jag vet att jag såg någonting i varje fall, funderar typ på att söka upp valfilmer på youtube och bekräfta.

Update det var en havssköldpadda!

Ett godmorgon ifrån poolen. Efter tre dagars rätt intensivt festande och beachclub-häng så är jag slut som artist idag. Har bara två dagar kvar här nere och vill komma tillbaka till Sverige och vara fräsch och må bra i kroppen.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna