Även idag precis som första dagen så åkte vi ut med en båt på eftermiddagen i några timmar vilket var helt fantastiskt. Som jag sagt tidigare så är det något speciellt härligt och avkopplande med att åka båt tycker jag och jag låg mest på däcket och halvsov hela resan.

Det var inte ett moln så långt ögat kunde nå och jag hade på mig en ny kimono som jag köpte på en marknad här nere. Den låg i Puerto Banos bakom hamnen mot det stora supermarknaden och är verkligen att rekommendera. Fanns så mycket fint där.

     

Stannade självklart för att bada flera gånger!

Det var så härligt och vattnet var alldels blått.

  

Dasha looking flawless!

Och jag badkrukan nummer 1 tog såklart stegen ner medans alla andra hoppade ifrån båten… Varför? Gillar inte att blöta håret eftersom att det tar sån jävla tid att torka när man har extensions… Hehe..

Och vet ni vad som hände sen? Vi fick se delfiner (!!!!!) hör och häpna. Det var säkert över tio stycken och de hoppade och lekte alldels intill båten men eftersom att min kamera ej har någon zoom så ser de ut som att de är längre bort än vad det faktiskt var.

Alltså detta var på riktigt en av de häftigaste sakerna jag upplevt. Har aldrig sett vilda delfiner på så nära håll förut. Så vackra djur. Det var magiskt. En av de finaste stunderna på resan utan tvekan, alla var helt lyriska och jag kunde inte sluta le.

Alltså världens bästa Dasha! Hon har varit helt totalt slut de senaste två dagarna vilket är förståeligt med tanke på hur vi körde slut på oss själva de första tre dagarna här nere. Men idag har hon i varje fall fått tillbaka sin härliga, sprudigliga energi och vi har skrattat en hel del. Det är så kul att vi börjat lära känna varandra på riktigt nu.

Tack Marbella för den här gången! Nu håller killarna på och grillar hamburgare ute på terassen och imorgon åker vi hem till Sverige igen.

Jag känner mig faktiskt lite nere över att behöva åka hem imorgon med tanke på vilka helt otroliga veckor jag har haft den här sommaren men jag försöker tänka positivt. Det ska bli skönt att komma tillbaka till rutiner och till träningen och så är jag rätt trött på att äta på restauranger. Längtar efter mammas och pappas hemmalagat mat <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna