Fick låna Dashas dator igår för att kunna lägga in bilderna jag tagit med kameran eftersom att min har gått sönder här nere i Spanien. Så här kommer lite fler härliga pics ifrån när vi var på Nikki Beach och åt braklunch följt av lite poolhäng och havsbad nere vid poolen och solsängarna.

Älskar att det alltid är så festligt på Nikki, jag menar titta bara på dom här tjejerna.

Man blir ju glad bara av att se dem.

  Vi var ett stort gäng svenskar som var där varav mer än hälften av oss har bott i ett hus tillsammans hela veckan.

Vi började med chark och jordgubbsmojitos.

  

Sen beställde vi in sushibååååååten (!!!!) Blev dock lite besviken på den för när jag åt sushi på Nikki Beach på Ibiza så var utmärkte den sig verkligen men det gjorde inte riktigt den här. Sushin var jättegod helt klart men inte ”Oj vad god” om ni fattar vad jag menar.

  

Glömde helt av att ta fler bilder efter lunchen när vi rörde oss vidare ner mot solsängarna men oj vilken trevlig dag vi hade. Solen sken, alla var på bra humör och så var vi ju på Nikki Beach 😉

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna