DSC_8441_Fotor

För er som missat det så är jag tillbaka i Sverige och tillbaka i Stockholm. Syrran har hyrt en liten etta vid gärdet som vi ska bo i över helgen då det är weekend festival och några va mina killkompisar ifrån Australien äntligen är här på besök. Det var så roligt att se dem igen, speciellt Blake då jag trots allt bodde med honom i 8 månader. Vi kramades, skrattade och pratade ikapp i några timmar med lite drinkar och sedan gick vi bort till festivalområdet och avslutade kvällen i lägenheten där vi alla somnade.

DSC_8442_Fotor

Jay och Chris sov på golvet, haha de är så söta! Igår innan vi skulle mötas upp så skickade de och frågade vad de skulle ha på sig (det är ju lite andra klädkoder här i Sverige än i Australien, vilket både jag och Linnea förvarnat dem för). Nu gick vi ju aldrig ut men i Australien kan du ju gå ut i shorts och flip flop utan några som helst problem, men vet inte om det hade varit någon jättehit här på Stures 😉

Vilket fall så ser jag verkligen fram emot dom här dagarna med killarna. De har hjärtan av guld och de är så stökiga och o-pryda och jag behöver lite av det känner jag.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna