Har haft två fantastiska dagar på Weekend Festival. Tog knappt några bilder första dagen då vi inte gick dit förrän det började mörkna så detta är alltså ifrån gårdagen som utan tvekan var den bästa dagen.

När vi anlände till festivalen spelade Steve Aoki Titanic’s ”My heart will go on”. Det var sinnessjukt mäktigt. Tänk er en fullproppad arena som liksom enas i den låten. Ja, wow, det var något utöver det vanliga och sen var det ju lite roligt att Steve Aoki medans han spelade denna låten visade upp en photoshoppad bild på honom själv ifrån scenen när Rose och Jack står på båten med händerna utsträckta.

Jag och killarna! De hade satt på sig sina finaste skjortor och vi skrattade så vi grät när vi såg dem komma gåendes mot oss iklädda dessa på Stureplan brevid alla andra stiffa kostymnissar.

Efter Steve Aokis tårtkastning (han kastar ju alltid ut tårtor på publiken) så hängde vi mest bara omkring och flera stycken kom fram och hälsade och ville ta bilder vilket alltid är lika roligt. Killarna såg lika chockade ut varje gång och när någon kände igen dem ifrån min snapstory fick de alla hybris deluxe, hahah så roliga. Skicka gärna bilderna btw <3

Hela gänget! Syrran var också med och ja killarna längst ut är tvillingar 😉 Jag har fortfarande svårt att se skillnad för hängde inte jättemycket med just dem när jag bodde där på andra sidan jorden. Det är så kul när de lurar mig.

Blake och jag checking out some hot chicks probably. Killarna har ju rest runt i Europa i hela två månader redan och av alla länderna de besökt så var de eniga om att Spanien hade snyggast tjejer innan de kom till Stockholm, SWEEEEEDEN…. Oj, oj, oj! Frågar ni mig så har vi faktiskt världens vackraste och snyggaste brudar här!

Anabanana and me försökte ta en spontanbild men det gick sådär. Tyckte btw att jag blivit riktigt solbränd på semestern men så fort jag ställde mig brevid den här soldyrkaren så försvann de tankarna om mig själv ganska snabbt därefter.

Stod sedan ivrigt och väntade på att Martin Garrix skulle lira och han leverade som vanligt bästa showen. Blev dock lite besviken då han endast körde min favoritlåt ”The only way is up” i ca 30 sekunder… Men sen klev ju Tiesto upp på scenen och så körde han och Garrix HEEEEEELA LÅTEN. Om jag var lycklig då? Ni skulle sett mig… Att musik kan göra så mycket med en.

Det här är sista bilden jag tog för kvällen för efter festivalen så gick vi snabbt hem till oss, svirade om till partyblåsorna, pudrade näsan och tog en taxi till Wall och stängde stället. Gick även en kortis till Hells där de flesta av DJ:sen körde efterpärla bla Garrix 😉 Vilken helg!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna