DSC_8755_Fotor

Är nu på väg hem efter två härliga och lugna dagar i Söderköping hemma hos Linnea. Vi åkte ner dit med våra Australiensare tidigt i söndags och hann med en hel del innan Linnea tyvärr blev sjuk…. Vi har bland annat varit på Smultronstället och ätit glass. Ett känt glass-ställe i Söderköping som gör fina uppläggningar, de har inte den bästa glassen dock om man bara är ute efter en kula eller två för då ska man gå till Konfekthörnan på torget eller Göta Glass vid kanalen då de gör glassen själva nere i källaren.

DSC_8737_Fotorf

Vilket fall så var även detta riktigt smarrigt och tyvärr hade Chris redan hunnit äta en del av sin glass när jag tog den här bilden då han fick in den typ tio minuter innan oss andra.

Documents29

Men hann självklart knäppa en bild på hans glass innan han började äta på den. Ni ser den till höger, ångrade att jag inte också tog den men dum nog valde jag utefter bilder ännu en gång “hmm, den med ananas blir säkert festligare på bild”. Ibland när jag väljer mellan två saker så brukar jag ta den som jag tänker är instagram-vänligast. Gud, det låter så sjukt nu när jag skriver ut det. Kan man kalla det en jobb-skada?

Munkar och glass är förövrigt den bästa kombon ever. Minns att Ellinor introducerade mig för munkar med mjukglass i Göteborg förra sommaren och sedan dess har jag blivit hooked. Äter det inte så ofta men finns det brukar jag slå på stort.

DSC_8816_Fotor

Har också skjutit lerduvor vilket är så roligt. Både min och Linneas pappor gillar ju att jaga och hålla på  med allt som har med gevär och skog att göra så har ju gjort det förut men denna gången var lite extra rolig och killarna tyckte det var hur kul som helst. Tror också de blev lite imponerade över att jag och Linnea nästan träffade lika många lerduvor som dem.

DSC_8836_Fotor

Jeansen är ifrån River Island (vet att några av er kommer undra)…

DSC_8844_Fotor

Kommer sakna dom här grabbarna. Har faktiskt haft 4 riktigt roliga dagar med dem. Vi retas mycket med varandra och är extremt olika på typ alla plan som man kan jämföras på men oj vad jag tycker om dom. De har verkligen hjärtan av guld och är så fina.

DSC_8826_Fotor

Oj vad jag älskar och behöver komma ut på landet då och då. Det ger mig verkligen perspektiv på livet och får mig att tänka på vad som är viktigt för mig, vad jag vill och vad jag prioriterar. Funderar att på att boka in en helhelg på sommarstället uppe i Hennan i Hälsingland innan Augusti är slut. Tror jag skulle behöva det. Det tär på krafterna mer än man att resa så mycket som jag gjort på senaste.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna