DSC_8856_Fotor

Inlägg i samarbete med Triumph

Äntligen har jag hittat en sport-bh som verkligen ger bra stöd!!! Triaction by Triumph. Ni som hängt med i bloggen ett tag har ju koll på att jag har en del problem med min stora byst. Det är inte bara svårt att hitta bikinis, kläder och bh-ar i den stora djungeln där ute utan har också varit jättesvårt att hitta sport bra bh-ar som verkligen sitter bra och håller bysten på plats när man tränar.

Har man en sport bh som inte sitter ordentligt så att bysten guppar mycket exempelvis så belastas ju nacken jättemycket, vilket jag brukar märka av när jag springer längre sträckor. Vet att många använder sig av två stycken bh-ar när de springer just av denna anledningen – men nu är det slut på det!!!

DSC_8388_Fotor

DSC_8403_Fotor_Fotor

Triumph har nämligen precis lanserat 2 olika sport bh:ar som sitter som smäck. Tetsade båda modellerna och tycker ärligt talat de båda satt jättebra men bestämde mig till slut för den lila som ni såg på första bilden i inlägget. Det jag älskade med just dessa sport-behåarna var att man kunde justera banden vilket man ofta inte brukar kunna göra på en sport bh. Sen kunde man också välja om man vill att banden ska korsas där bak vilket jag tycker ger ett bättre stöd.

Om ni också är sugna på att testa Triumphs nya sport-behåar så har jag ett grymt erbjudande till er. Klickar här och så får ni 100kr rabatt på Triaction by Triumph.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna