dsc_1516-1

En god frukost på Sthlm Brunch Club i våras

God morgon! Brukar aldrig behöva ställa klockan då jag vaknar vid 6.30 – 7 tiden självmant men nu efter semestern så har det definitivt behövts eftersom att jag vänt på dygnet helt. Imorse gick jag upp vid 7.30 och tog en morgonpromenad med mamma och Hilton. Nu ska jag äta lite gröt till frukost och sedan bär det av till Patrick för ett PT-pass, har fortfarande träningsvärk sen träningspasset i tisdags men har försökt att gå bort det så gott det går.

Resten av dagen ska jag spendera framför datorn, har massa mejl att gå igenom och samarbeten att sätta igång med. Ska också försöka hinna med lite bokföring. Det blir en heldag med administrativt jobb helt enkelt, men det känns snarare roligt än jobbigt. Jag ser fram emot hösten och att komma igång igen.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna