dsc_3277

Varje gång när jag är i Stockholm får jag beslutsångest över vart jag ska gå och äta och brukar därför alltid smsa Dasha eller min kompis Danijela för tips om bra restauranger oavsett om det handlar om frukost, lunch eller middag.

Inför helgens vistelse visste jag med mig redan i tisdags att det kommer bli samma veva igen då jag ska spendera hela helgen i Stockholm tillsammans med Anna, så gjorde istället en ordentlig research själv inför helgen som jag tänkte dela med mig av. Har ni andra tips eller tycker att något av ställena är överskattade let me know. Det är så enkelt att glömma att faktiskt utforska sin egna stad när man är så upptagen att utforska andra men nu är det dags att bli kunnig på Stockholm.

Alexandra-Bring-nybrogatan-38

Bild på en frukost på Nybrogatan 38

FRUKOST:

Nybrogatan 38
Greasy Spoon
Berns (asiatisk brunch varje helg)
Pom och Flora – ligger på söder
Sirap
Mocco
Sthlm Brunch Club
Snickarbacken 7
Griffins – “Mys/Party Brunch på lördagar”

Senast överförda57

Bilder ifrån Fresco och Babel Deli

LUNCH:

Mälarpaviljongen – ute på kungsholmen
Broms – ett extra slag för salladen med laxsashimi
Fresco – fräsch lunch mitt i stan
Creme Café
Milles (tonfisk tatakin är magisk)
Babel Deli

supper gården

Supper Gården 

rum-1

Nosh & Chows trendiga inredning

MIDDAG:

Supper
Farang
Bouqerian
Tutto Bello – Italienskt
Nosh & Chow
Beirut Café – Libanesisk mat
Un Poco
Hotellet
Teatergrillen
Papa’s
Nytorget 6

bernies2

Baren på Bernies

DRINKAR:

Bernies
Miss Voon – magiska moscow mules!
Story Hotel
Hawyllska bar
Hotellet
Escalier
Nobis Hotel
Wassa Eggen

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna