IMG_1579

Har fått lite frågor på semestern som jag nu tänkte besvara i ett inlägg och bara så att ni är medvetna om det så är alla länkar i inlägget adlinks vilket innebär att jag får betalt för dem om ni klickar om på dem.

Alltid lika snyggt klädd!! Btw, vad heter solglasögonen som du visade i din senaste NA-KD haul?
Svar: Får så många frågor kring dom här brillorna att det är helt sjukt. Ni hittar dem här (direktlänk) men de verkar som att de är slut igen. Såg att de fanns häromdagen i varje fall. Och om någon anann undrar så kommer baddräkten härifrån (klick!!!!) och den är fan värd vartenda öre. Skönaste och snyggaste baddräkten jag äger. Materialet är liksom tjockare och det är en ordentlig baddräkt.

Vilka sorters människor gillar du mest respektive minst?
Svar: Jag älskar människor som sprider positiv energi och som får mig att skratta. Enkla, härliga individer som får mig att känna mig omtyckt vid första stund. Gillar inte människor som klagar, är negativa och som inte kan kompromissa.

DSC_4966_Fotor

Vart kommer dina fina sandaler ifrån?
Svar: Jag köpte dem här (klick!!!!)

Vad är ditt tips för att göra livet roligare? Du verkar vara så härligt positiv jämt!
Svar: Ta inte livet på för stort allvar. Livet är alldeles för kort för att gå runt och oroa sig över saker du ändå inte kan göra något åt och vad gör det om några år om du råkade göra något riktigt pinsamt på fyllan? Livet ska vara härligt, fritt och roligt.

Vilken känsla vill du känna när livet börjar lida mot sitt slut? Vad vill du ha uppnått?
Svar: Jag vill känna att jag tog alla chanser jag fick att göra det jag ville. Att jag levt i harmoni med mig själv och att jag har haft roligt och åstadkommit något som förändrat andras liv.

DSC_3980_Fotor

Hur sätter du guldkant på tillvaron? Hur lyxar du till det i vardagen? Kör du en charkis-torsdag? Köper nytt läppglans? Vad gör du?
Svar: Jag brukar unna mig lite dyrare restaurangbesök eller köpa hem chark och dela på en flaska vin med en kompis. Det handlar mest kring mat när jag unnar mig, har aldrig varit någon som köper saker till mig själv för att lyxa till det utan då äter jag hehe. Men kanske blir hälosammare att börja köpa lite dyrare prylar?

Har ett superönskemål om inlägg som gärna får komma upp snartsnart!! Jag och en tjejkompis vill åka iväg nu i slutet på augusti och funderar på Marbella/Ibiza då vi gärna vill komma ifrån de lite ”trashiga ställena” som ex magalug rhodos etc. Det som talar emot är vår budget och vi förstår att dessa resemålen är lite dyrare. Vi vill gärna ha något äldre målgrupp trots att vi är 19, är det något problem med åldern? Samt gärna en internationell publik. Förstår att det tar lång tid med ett sådant inlägg men snälla kör en snabbis så fort som möjligt så man hinner få tipsen innan man bokar resa i sommar!!
Svar: Man kan komma undan billigt och bra både på Ibiza och i Marbella. Det gäller bara att prioritera. Hyr man exmpelvis en lägenhet på något 3-stjärnigt komplex och lagar mycket mat hemma så sparar man jättemycket pengar och så kan man unna sig några middagar ute och lägga pengarna på att hänga på nice beach-clubs och utgångar. Jag tycker generellt att det är mer värt att bo sämre och sedan lägga pengar på restaurangbesök och beach-clubs etc.

DSC_6605_Fotor

Omg snygg bikini! Vart har du hittat den?
Svar: Den är ifrån Panos Emporio, köpte den nyligen så den finns säkert kvar.

Hej Hanna! Du tar alltid så fina bilder, är därför lite nyfiken på om du fotar med automatiska eller manuella inställningar? Tack för en fantastisk blogg!
Svar: Tja, jag fotar oftast manuellt men vet knappt vad det är jag ställer in för något. Jag testar mig fram och ser det bra ut på test-bilden så kör jag bara på.

USA_4873_Fotor

Hej! Kanske lite konstig fråga, men har du något tips på hur man möter nya människor när man är utomlands? Jag ska åka till NY med min mamma nästa månad och skulle hemskt gärna vilja gå ut, då jag äntligen fyllt 21. Min mamma är dock inte särskilt sugen på ”party” så skulle behöva hitta någon annan att gå ut med, då jag inte gärna vill gå själv. Har du något tips på hur man kan hitta någon?
Svar: Jag skulle säga leta upp någon som bor i NYC och bloggar typ och skriv till denna på Instagram eller liknande. Sen kan du också kolla facebookgrupper som heter ”Svenskar i New York” och skriva en status där.

På vilket sätt ångrar du att du började med löshår? Hade funderat på att börja men är det för att det sliter mycket eller för att man liksom blir beroende?
Svar: Både och. Nu använder ju jag hairtalk vilket inte ska slita så mycket men jag tycker också det är jobbigt att inte kunna dra igenom håret och bada i saltvatten och bara låta det självtorka och vara för sig själv. Det är så himla mycket pyssel med löshår.

Vad skulle du säga är din bästa respektive sämsta egenskap?
Svar: Min bästa egenskap är helt klart att jag är så positiv och enkel att ha och göra med. Min sämsta egenskap är nog att jag är lite försiktig och inte alltid vågar säga vad jag tycker. Men jag jobbar på det!

Skärmavbild 2016-08-12 kl. 09.32.58

Vilka modetrender är top 3 enligt dig just nu?
Svar: Älskar choker trenden, silke-plaggen och de kortare byxorna som slutar vid ankeln.

Hur tänker du oftast när du väljer mat på restaurang? Väljer du exempelvis ofta hamburgare för att hitta en favorit eller vill du alltid pröva något nytt, som du kanske aldrig skulle laga själv?
Svar: Det beror på lite, jag älskar att testa nya saker och brukar ofta fråga servitören/ servitrisen vad han eller hon rekommenderar men ibland så är man ju sugen på hamburgare. Och ofta kan jag också välja utefter vad jag tror blir snyggast på bild hur sjukt det än låter haha.

img_2325.jpg

Vart är den röda spetsklänningen ifrån?
Svar: Köpte den förra våren på H&M så antar att den tyvärr inte finns kvar.

Vad är dina framtidsplaner på lång sikt och i stora drag?
Svar: Jag brukar alltid skämta och säga, jag vet inte ens vad som händer eller vart jag är om några veckor. Men min dröm är ju att bo halva året i Sverige och halva året utomlands (i värmen dvs). Sen vill jag bli ekonomiskt oberoende!

Vilken stad/ställe i Sverige skulle du helst vilja bo i/på? Varför?
Svar: Stockholm just nu, men jag älskar även Göteborg. Tycker det är så mysigt. Men bor nog helst i Stockholm ändå.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna